Polkaistiin viime viikolla PK estekausi käytiin Suunnistajanpuiston superpelottavalla esteellä. Meni jotenkin tosi huonosti, huonolla vauhdilla ja kolautellen. meni kuitenkin. 90 cm oli korkein, en uskaltanut metristä hyppyyttää. Vinoeste meni ihan ok.

Sitten mentiinkin Nurmekseen jossa tuomaroin ensim möllitokon ja seuraavana iltana vähän reenailtiin. Ensin tottista teemalla esteet ja nyt meni ekalla 90 cm hyvin joten nostin samantien metriin ja sekin hyvin. Estenoudossa meni myös ihan ok. Niin ja henkilöryhmääkin vähän reenailtiin, oli ihan kamalaa kuraa... Esineruudussa sitten sössin ihan urakalla kun kehuin silloin kun luulin että Nosteella on esine (ei siis ollut) ja koira meni ihan hämilleen että mitä pitikään tehdä. Voi itkevä viulu... Muuten Nurmeksen reissu meni vähän flunssaillessa, tylsää :(

Kotosalla taas käytiin Veeran kanssa metsäjäljellä. Nosteella noin tunnin vanha, olikohan neljä keppiä ja siis vieraan tekemä jälki. Janalla oli suoraan etenemisessä hieman haasteita (pyrki ehkä jäljen suuntaan jo todella alusta?) ja kun pääsi jäljelle niin valitsi ensin takajäljen. Kepit nousivat hienosti ja todella hyvin jäljesti, olin erittäin tyytyväinen. Otettiin myös yhden esineen ruutukaistele joka sekin meni ihan superisti.

Sunnuntaina tein hiukan kotipihatottista, en kyllä muista nyt yhtään miten meni... Ison kapulan nostoja ainakin palkkasin muutaman kun nosti niin hitaasti. Maanantaina käytiin Mariannen kanssa Suunnistajalla, otettiin ilmoittautuminen joka yllättävän hieno! Siitä pitkä odotus ennen seuraamista. Seuraamisessa oli hiukan ponneton vaikka ihan ok kontakti. Paikka välillä edeleen katoilee. Mariannen treenejä seuratessani sain vähän ideaa lelupalkkaukseen seuraamisessa, pitää koettaa sitä hyödyntää enemmän. Jäävät menivät ihan ok, maahan ja seis autoin. Luoksetulot ok, voisi tehdä lopun paremmin mutta yleisilme hyvä. Kahden kilon nouto jotenkin ihan supermahtavalla asenteella, muuten jos on hieman vaisu olemus niin tossa noudossa se tekee ihan pirusti töitä! Hyppynouto metrillä ja hyvin (saattoi tulla pientä kosketusta, en muista varmaksi?). Vinoesteen taisi kiertää takaisin tai jotain muuta kummallista joten se uusittiin ja sitten ok. Ainakin yksi treeni pitää vielä tehdä _onnistuneesti_ kevyellä kapulalla ennen kuin siirrän painavalle.

Tänään sitten tokoiltiin Merjan kanssa Vanulassa. Alkuun pieni seuraaminen, meni hyvin ja lelupalkka. Sitten tyhjään lähetystä kosketusalustalle (osui joka kerta hyvin ympyrään) ehken 3 kertaa ja ilman alustaa stoppasin ympyrään. Toimi hyvin! Tästä sitten palkan jälkeen ruutuun, jonka ajatusta ekalla kerralla häiritsi edellisen treenin kosketusalusta. Kun vähän hetsasin että se oli muuten rrrrrruuuutu niin sitten lähti hyvin ja ilahtui takanauhalla olleesta lelusta. Seuraavaksi merkkiä, Merja vei kerran lelun näyttäen ja sitten niin ettei näytetty, molemmilla hieno merkki. Ohjkatussa ensin oikea, olisi lähtenyt vasemmalle, korjauksella ok ja uusinnalla hieno. Vasen tulikin sitten ihan helposti vaikka mennessään katsoi tarkasti keskikapulan. Sitten vielä tunnari loppuun jossa tuli hienosti oma. Olipa tosi mukavaa tokotella!