Martin kanssa eilen Lekolla tokoilemassa. En jaksanut Rasaa ottaa kun väsytti ja kyllä noissa vaan kannattaisi olla vain yhden koiran kanssa niin tulisi tehtyä kunnolla. Martti aloitti leikillä ja kontaktihommilla ja vähän oli hakusessa mutta parani. Seuraamisessa oli piippausta, ihan ok kontakti ja kohtuu hyvää seuraamista. Seuraavaksi idaria jossa vahvistettiin vaikka mitä. Seuraavaksi tunnari johon saatiin hervottomat häiriöt kun toinen koira karkasi useampaan kertaan Martin luo. Tästä meni sitten hiukan pasmat sekaisin ja väärä tuli yms häröilyä mutta saatiin se onnistunutkin. Koska tästä ei voinut superpalkkaa irrota, mentiin vielä ottamaan ruutua ilman rajoja. Hyvä merkki ja tosi hyvä ruutu josta naks ja palkka. Sitten maahan ruutuun ja käskytettynä loppuosa jossa hienosta sivulletulosta herkkupalkka.
Toisessa osassa pikkisen kontaktia (liian vähän) josta paikallaoloihin. Istuminen ihan ok, paikkamakuussa selvä häiriö liikkurista ja toisista koirista. Nyt siis Martillekin paikkamakuutreeniä ja erityisesti häiriönsietoa jättötilanteessa, maahanmenossa ja nostoissa.

Vertti ja Vladimir kävivät eilen lääkärissä josta Vertti sai terveen paperit!! Keuhko on palautunut aivan normaaliksi, mikä on ihan mahtavan ihana uutinen! Vladimir taas sai jättää killuttimensa lekuriin. On kyllä toipunut hienosti :)

Tässä vielä Suskin ottamia kuvia Vertistä jalostuspäiviltä. Kiitos Suski!!