Viikonloppu vietettiin mahtavassa seurassa Pelastuskoirien joukkue katselmuksessa töissä. Oli tosi mukavaa ja opettavaistakin. Paljon onnea Pirkanmaan joukkueelle jolla oli ihan mieletön tsemppi päällä koko viikonlopun. Ihan uskomatonta miten hyvä henki voi porukassa olla! Kuvia ja lisätietoja löytyy katselmuksen sivuilta jonne pääsee PoPeKon sivujen kautta.

Tänään reenattiin Mirkun kanssa sen jälkeen kun oltiin vedetty pentukurssi. Jo ennen pentujen reenaamista otin Martin hetkeksi pois autosta katselemaan pentuja. Aluksi meinasi kunnon äijä punkea esiin mutta ehdin alkaa naksuttelemaan koirien katsomisesta ja ei mennyt aikaakaan kun en meinannut enää saada kontaktia tippumaan millään. Tää toimii NIIN hyvin!

Varsinaisiin reeneihin: Tämän viikon teema on lyhyttä, kivaa ja nostattavaa. Aloitettiin pienellä seuraamisella jossa palkkasin paljon. Pian siirryttiin jääviin, joista eka istuminen epäonnistui mutta muut olivat ihan ok (Mirkku naksutteli). Maahanmenot aika vaisuja mutta varmoja, niissäkin sain naksutteluapua. Seisomiset otettiin takapalkalla, jossa saatiin ihan hyviä toistoja. Loppuun vielä liikkeestä maahan jossa autoin maahan ja Mirkku tuli hetsaamaan ja siitä luoksetulo. Vauhti aluksi ihan ok, mutta alkoi taasen hiipua. Ennen kuin ilme muuttui vapautin ja palkkasin purkilla. Mirkulta tuli hyvä muistutus että pitää reenata nyt loppuasentoakin leikkimielessä.

Kolmannessa sarjassa sitten noudon palautusta Mirkun hetsatessa. Ihan hyviä palautuksia mutta edelleen: voisi olla vieläkin vahvempi. Ennen tätä osaa jätin Martin nähden loppupalkan auton luo joten seuraamisessa oli jo vähän poissaoleva. Loppuun siis seuraamispätkä palkatta ja siitä pitkä kehu ja palkaksi purkille. Selvästi nousi kehusta kun tiesi että siitä seuraa iso juttu :) Reenaillaan nyt tämä viikko näin ja katsellaan sitten miten sunn untain kokeessa käy. Ei oikein jaksa ottaa paineita. Menee miten menee.