Ärsyttävän suunnittelematonta tämä treenaaminen nykyään... Noh, jotain ainakin puuhataan. Viiksessä siis sekalaisella poppoolla. Aluksi seuraamista teemana maassa olevat möröt (kapulat, merkit, namit, jne). Ihan sikavaikeeta. Laitoin Nosteen sitten remmiin että sain kuljettua reippaammin ja pääsin palkkailemaankin. Hirmuinen aivopähkinä oli tämä.
Jäävät leikkien, muut jees mutta istuminen ihan kuutamolla. Luoksetulon loppuasentoa nami suussa (annoin sen peruuttaen kädestä kuitenkin) ja nämä sekä ilmeeltään että tekniikaltaan tosi hyviä! Yksi pitkä suora luoksetulo, joka oikein hyvä. Sitten stoppia, joka tänään oli lähinnä armotonta räpellystä kun en saanut kertaakaan palloa lentämään ollenkaan sinne suuntaankaan mihin halusin... Päivi koitti kerran heittää mutta Noste väisti tosi lujaa ja homma meni vähän reisille. Huomenna pitää ottaa naminheitolla taas.
Sitten kaukoja joissa vaihteeksi istuminen ihan kakka. Tosi hankala homma.. pitäisi palkata varmaan nekin kun nousee istumaan kaukaa mutta miten kerrot että tekniikka ei ole ok (ei tule kerralla). Onpas hankalata...
Sitten taas samaa seuraamisharkkaa kun alussa ja meni jo hiukka paremmin (kun Päivi käski oikeasti kävellä).
Loppuun hyppyä, jossa päivän teeman mukaisesti istuminen hukassa. On kyllä ihan vatun helppoa tämä toko taas... :P