Eilen illalla lähdettiin Joensuuhun jälkikokeeseen. Osallistujia oli 25 joista 15 pääsi tottiksen perusteella mastoon. Tottiksissa oli todella hienojakin suorituksia ja henki oli koepaikalla tosi hyvä. Me olimme neljännessä parissa ja otin nyt hyväksi havaitun taktiikan ja kävelyttelin Marttia alueella ja välillä palkkailin sitä kontaktista. Se tuntui tosi iloiselle ja reippaalle. Kentälle päästyämme Martti otti aika paljon häiriötä liikkuvista ihmisistä (mistä tulikin mieleen ettei olla pitkään aikaan muistettu treenata missään ihmisten ilmoilla! ihan hyvä muistutus siis siitäkin). Aluksi paikkamakuuseen, joka erinomainen. Seuraaminen lähti hyvin ja siinä oli hyviäkin pätkiä (paljon parempi kuin viimeksi mutta edelleen aika puolivaloilla). Unohdin itse yhden pysähtymisen. Henkilöryhmä parempi kuin aikaisemmin muttei mikään säpäkkä.

Sitten ne meidän "varmat liikkeet" :D Martti siis seisoi kaikki jäävät liikkeet. Videolta katsottuna seisominen oli aivan super, mutta siinäkin tuomarin mielestä liikkui... Luoksetulot lähtivät tosi vauhdikkaasti mutta loppuun hidastuivat. Olen näihin silti tosi tyytyväinen sillä luoksetuloissahan meillä on ollut ihan ala-arvoisia suorituksia.

Tasamaanouto hyvin Marttimainen: nopeasti kapulalle, hyvä nosto ja hidas, vino palautus. Hyppynouto hyvä pienin kosketuksin. A:lla jäi kapulan kanssa esteen taa miettimään mutta toisella käskyllä yli. Eteenmenon seuraamisessa meinasi unohtua mutta tuli hyvin mukaan, loppuliike todella hyvä. Pisteitä 73, maastoon pääsyn raja oli eilen 77. Olen ihan tyytyväinen, toimin itse kohtuullisen hyvin ja Martti tuntui paremmalle kuin aiemmin. Virheet menevät pitkälti huonon valmistelun piikkiin eli ei olla oikein reenattu viime viikkoina PK tottista.

Ajan säästämiseksi tottis ja esineruutu pyörivät samaan aikaan ja niiltä jotka karsiutuivat maastosta esinepisteet nollattiin. Koska mahdollisuus kuitenkin oli niin käytiin sitten maksettu harjoitus ruudussa. Alue oli hauska rinne, jossa aika paljon kasvillisuutta. Martti työskenteli laiskasti mutta löysi ja palautti kaksi esinettä. Ensimmäisellä tuli hirmu reippaasti rinnettä alas ja luulin mun olevan eri kohdassa missä olin. Hämmentyi siitä vähän, tiputti, nosti uudelleen ja toi nätisti. Pisteitä yhteensä 20. Olipas kiva kun saatiin reenata vieraita esineitä :) Seuraava koitos onkin sitten elokuun alussa Kiteellä (kolmosen jälki jälleen) jonne onnistuttiin pääsemään. Myös Lieksan tottiksen perusteella maastoon on suunnitelmissa lokakuussa. Syyskuu vielä vähän auki.