Onpas ollut kiirus viikko, en ole saanut aikaiseksi edes blogia päivittää! Alkuviikosta koottiin taas pyhä kolminaisuus Kerimäelle tukisukkisten merkeissä. Oli tosi mukavaa reenata, otettiin sekä esineitä että tottista. Esineet menivät vähän niin ja näin, eli toisaalta tosi hyvin ja toisaalta tosi huonosti. Tottis oli taas oikein jees. Ehken parhaita oivalluksia tuli taas jutteluista ja niinkin yksinkertainen neuvo noista kehuista ja palkkauksesta: eli ei palkata niinkään liikkeestä vaan kehuista aktivoitumisesta eli merkkinä voi pitää hännän heilumista! Siis ihanan yksinkertainen juttu josta olen ollut aivan liekeissä koko viikon! :D Paljon tuli taas lisää motivaatiota ja ajatuksia moniin reeneihin, on nuo ystävät vaan niin suuri voimavara ettei ole tosikaan!

Samalla reissulla Rasa ja Panu pääsivät Kaisan nome oppiin ja niin vaan molemmat innostuivat aivan hirmuisesti! Ihan mahtavaa että viimein sai Panukin jotain käsitystä että mitä ja miten noita juttuja pitää reenata ja vielä noin huipulta tyypiltä! Katsottiin ihan suu auki kun Kaisa näytti omalla koirallaan miten homma sujuu, ei voinut muuta kuin ihailla!

Martin kanssa ollaan tottisteltu kotosalla ja kentälläkin vähäsen. Rasan kanssa ollaan tokoiltu myöskin. Ryhmäreeneissä (ja tukisukkiksissa) pohdittiin paikkamakuuta kuntoon ja nyt tehdään niin että jätetään kaikki välipalkat pois. Tehdään pitkiä paikkamakuita ja pienellä palkalla. Toko pitäisi tehdä nyt siltä osin tylsäksi. Jospa se nyt sitten lähtisi sujumaan, toivossa eletään! Tänään käytiin myös aksareeneissä molempien kanssa ja kivaa oli. Lenkillä Martti sai yhden esineen noutaa.

Martin ilmoitin yökokeeseen Joensuuhun (eli jälkikoe kyseessä). En vielä tiedä varmaksi jaksanko ihan oikeasti lähteä mutta onpahan nyt mahdollisuus jos siltä tuntuu. Se on tottiksen perusteella maastoon joten ei isosti toiveita elätellä. VarPSin talkoista taas kerääntyy koelahjakortteja siihen malliin että päätin ilmoittaa molemmat koirat syksyn tokoon. Rasan kanssa ihan tulostavoitteella (avoimeen) ja Martin kanssa mielenkiinnosta että saanko siihen mennessä koevirettä tokon osalta korjattua.