varsinkin ämpäristä.... Tämän päivän tokoreenit nääs.

Martti oli siis tämä merkillisyyksien koiruus. Sillä alkoi jo ehken vähän turnauskestävyys tulla vastaan viikonlopun jäljiltä ja pikkisen meni jalkakin eilisistä reeneistä kipeäksi (vertyi kuiteskin reenauskuntoon). Aloitettiin pitkällä palkattomalla seuraamisella joka meni puolivaloilla siihen saakka kunnes asiasta napakasti huomautin. Sen jälkeen parani huomattavasti. Siihen perään jäävät suorapalkoilla seiso-maahan-istu. Kiertämistä + pysäytysjuttuja jankattiin ikuisuus koska Martti ei millään meinannut suostua kiertämään siivekettä vaan halusi ehdottomasti koko ajan hypellä sen yli. Tästähän me ei edelleenkään tykätä joten sitä sitten väännettiin ratakiskosta jos toisestakin. Sitten tehtiin tunnari pienesti hajustetuilla väärillä ja tämä oikein hyvä. Väliin kaukoja läheltä suorapalkoilla  ja sitten tunnari pitkään hajustetuilla väärillä ja voila! Sehän toimi kuin rasvattu! Ihan mielettömän hienoa työskentelyä Martilta! Mii laiks! <3 Sitten ruutu tyhjään ruutuun ja pysäytyksestä palkka. Ohjattu tökki ja pahasti. Ei muistanut olevinaan ollenkaan että mikä se merkki on eikä varsinkaan korjannut siellä sitten paikkaa vaan oisi mennyt maahan merkin eteen... Tässä oli mulla taas hermoissa ja nameissa pitelemistä etten hermostu enkä myöskään houkuttele ja saatiin kuin saatiinkin sekä ok noudot että merkit ajoiksi. Huh! Otettiinkohan me vielä muuta....? Pujottelu ainakin pariin kertaan, muuta en ainakaan muista.

Rasa teki ässän ruudun pari kertaa ilman alustaa, vitsi mie oon tästä niin onnellinen! Pikkisen myös kaukoja matkaa pidentäen mutta apuriman kanssa ja pujottelua jossa ainakin asennetta löytyy :)

Pikku pääsi tekemään vielä keinua, mikä on sen mielestä ihan hassua ja se tekee sitä mielissään. :)

Illalla kotosalla vielä naksuttelin Pikulle pallon tökkäämistä, Rasalle pään laittamista pyykkikoriin (en hätäpäissäni muutakaan keksinyt...) ja Martille ryömimistä. Pitää koettaa keksiä jotan sisäohjelmaa kun lenkkeily on niin tylsää ja kurjaa tuolla kurassa, ravassa ja koirankakkojen keskellä. Yöks!