Tänään pikaiset mutta palkitsevat puistojäljet molemmille.

Rasan jälki oli loivaa kaarrosta, namia aluksia joka askeleella ja sitten joka kolmannella. Pituutta ehken 40 m ja päässä keppi, vanheni vain Martin jäljen teon ajan. Ajoin aika lyhyellä liinalla ettei lähtisi hulmuamaan sinne sun tänne ja se auttoikin hyvin. Alun kiihkeämmän pätkän jälkeen meni jopa kohtuu fiksusti ja maavainuisesti. Vaikka jäljellä oli nameja niin loppukepin ilmaisu superhieno!

Martin jäljellä kolme terävää kulmaa, pituutta reilu 100 m, ikää sen verran mitä nyt Rasalla meni omaa jälkeä ajaessa eli vähänlaisesti. Nameja vaihdellen joka-askeleessa tai joka kolmannessa ja väliin ihan tyhjiä pätkiä. Martti aloitti hyvin ja fiksusti, eteni kohtuu tarkasti ja ihanan maavainuisesti ja ryntäilemättä. Kulmat huolimattomat, jokaisen kulman painoi yli vaikka ajoin lyhyellä liinalla ja läheltä. Korjasi kuitenkin itse pienellä lenkillä, mutta jos tarkkuutta halutaan paremmaksi niin näitä Martille lisää! Lopun kepin ilmaisi tosi varmasti.

Kivat pienet reenit, jonkalaisia pitäisi vaan ehtiä tekemään sillointällöin. Jälkitarkka koira on vaan niin paljon nopeampi ja tehokkaampi.