Tiistaina mentiin pk-tottis vuorolle. Martti sai aloittaa, tehtiin ensin vähän seuraamista suorapalkalla (ihan jees), seuraavaksi houkuttelemalla ja naksuttimen avulla ryömimistä (miten voi olla näin tylsä liike, en enää yhtään ihmettele ette ole jaksanut tätä harjoitella). Martti muisti homman ihan ok, mutta käsiapu vielä tarvitaan. Tein jäävät ja kaksi suoraa luoksetuloa (ekassa rauhallista laukkaa ja lopussa hidasti raville, toinen reipas). Sitten taas vähän ryömimistä, nyt tarjosi jo vähän itse että sain naksutella ja palkkailla.

Hyppynouto matalammalla esteellä apulautojen kanssa (hyvä) ja estenoutokin hiukan loivennetulla (tosi hyvä). Loppuun vielä eteenmeno purkille joka näkyi vasta lähempää, hyvin muisti!

Panu teki Rasan kanssa bh liikkeitä. Hyvin meni, pientä hiomista vailla.

Tänään ktosalla tokoiltiin vähän Rasan kanssa. Alkuun luoksetulohommia puun kiertämisen kanssa. Ensin suora perusasentoon asti, sitten pysäytys pelkällä käskylläl (yllättävän hyvä, olisi kuitenkin vieläkin nopsempaan voinut pysähtyä) ja loppuun vielä kaksi suoraa pallopalkalla. Noudon palautusta erikseen (ravata meinaa). Tein sitten vauhtinoudon lentävän kapulan perään ja näin luovutuskin laukalla ilman houkuttelua. Kaukot aivan tosi hyvät! Ei kovin montaa toistoa mutta lopussa matkaakin jo reilusti! Hypyssä istuminen jo varma, mutta takaisintulohyppyä saakin sitten reenata että sen sa varmasti onnistumaan. Toisaalta tuo oma este on sen harjoitteluun tosi vaikea kun on niin kapea.