Sarin kanssa reippailtiin treenaamaan vanulaan. Ensin paikallaolo joka ihan suht ok. Laittoi päätä maahan ja sen takia hiukka venkoili mutta pääosin ok. Pitäisi nyt muistaa seuraava läheltä ja tiheällä palkkauksella. 

Jatkettiin aika nopsaan yksilöhommiin. Ekassa setissä ensin seuraamista käskytettynä, käännökset aivan luokattomia joten niitä jumpattiin. Maahanmenossa autoin ja palkkasin osista, samoin seisomisessa (paitsi että seisomisen loppu unohtui... dääääm!). Luoksetulo alkuun liikkeenomaisena mutta leluun ja toka jossa kutsuin karkaavaan leluun kun  katsoi minua ja luopui häiriöstä.  Yllättävän vähän otti liikkurista häiriötä. 

Tokakiekka tehtiin keskenämme samaan aikaan kun toinen koira reenasi. Ekaksi ruutua jonne olin aiemmin vienyt lelun. Läheltä paikkaa lelulla ja vielä kaukaa lelulle. Aika jees asenne vaikkei ekalla meinannut kuolluttalelua ostaa. Sitten  ielä kaukoja jotka edelleen ihan vaiheessa.. ja loppuun  vielä vähän seuraamista. Ei haitannut toinen koirakaan :)

Seuraaviin ryhmätreeneihin: perusasennossa häiriöt, paikallaolossa tiheä palkkaus, muutama kokonainen alo liike ja sitten pääpaino ylempien liikkeisiin. Niin ja jee!! Saatiin taas paikka Satsun valkkaan!