Ihan uskomaton fiilis oli kyllä ajella taas neljä tuntia Haminaan ja sekavin odotuksin PEHA kokeeseen ja etenkin palata sieltä kotio takakontissa matkustavan hälykoiran kanssa! :) Niin se jäppinen vaan suoriutui radasta ja kaikki kolme maalimiestä nousivat. Tuuli oli aikamoinen mikä helpotti, maasto oli ihanan vaihteleva ja vaativa mutta tosi mielenkiintoinen (onneksi oli osaava koira joka itse tiesi miten ilma liikkuu ja liikkui itse sen mukaan). Ilmaisut olivat vielä heikohkoa ja selkeästi nyt ottaa minusta tosi paljon häiriöitä. Viimeisen maalimiehen löysi, haukkui hetken ja juoksi meitä vastaan ja haukkui meitä... Koska meillä ei siis ollut varmaa tietoa että missä koira on ollut, tuomari tulkitsi sen valeilmaisuksi ja palattiin etsintälinjalle. Muutama pistotus ja sitten kallion toiselle puolelle josta mm löytyikin paljon lähempää jolloin ilmaisukin onnistui. Itse kämmelsin koska en uskaltanut enkä tajunnut käskyttää tuomaria nostamaan maalimiehiä vaan koetin itse saada heitä reagoimaan. Ohjaajan toiminta muuten hyvää ja koira sai paljon kehuja. Nyt meillä on sitten kaksi seuraavaa vuotta pekotulokset voimassa!!! Ihan mieletöntä!!! Oli rankka reissu, iso KIITOS Sannalle, Mustille ja Pupille yösijasta ja mahtavasta evästyksestä! <3

Sitten kotona palattiinkin maanpinnalle ja tokoreeneihin. Rasa ensin kehiin. Seuraaminen suht ok paikkansa puolesta mutta se kontakti. Loppua koden parani kyllä huomattavasti. Jäävät ok, samoin luoksetulo. Paikkamakuu häiriökäskyilllä tosi, tosi vaikea. Toisessa setissä ensin ruutua alustan kanssa ja yllättäen tääkin nyt vaikea, joten tehdäänpäs nyt alustan kanssa niin saadaan ruudusta taas kivaa ja ihanaa Rasallekin. Muutama kaukovaihto yllättävän hyvällä tekniikalla. Tunnarissa hirvee sähläys, joten välinamit ja sitten uusi yritys jolla onnistuikin hienosti. Sitten vielä taas häiriöpaikkamakuuta joka parempi mutta kuitenkin reagointeja :( Tätä reenaukseen paljon. Ryhmäpaikallaolot ihan hyvät.
Marttikin pääsi hetkeksi puuhastelemaan: Raivokas tunnari, josta kuitenkin oma ekalla, vähän seuraamista jossa pakka meinasi levähtää, ruutua, jossa asenne kohdillaan, samoin merkissä. Luoksariakin hiukan taakaperin ketjuttamalla. Ihan jees. Martilla oli niin kivaa että tuli itsellekin tosi hyvä mieli :)