Onpas jääneet kaikki tämän viikon tokottelut raportoimatta. Laitetaas nyt edes vähän joistain:

Tiistaina Rasa pääsi tottistreeneihin. Otin humputtelua, koska en ole ollut tyytyväinen enää sen ilmeeseen vaikka se teknisesti tekeekin oikein. Palkkasin siis paljon lelulla. Ensin seuraamisia, sitten jääviä ja loppuun ensin jalkojen välistä palkkausta ja sitten ihan luoksetuloakin.

Torstaina oli sitten tukisukkis treenit Joensuussa JoAn hallilla. Tässä siis pääasiana Martin palauttelu uudessa hallissa, koska takana oli kuitenkin kaksi koetta. Aloitettiin hihnan kiskomisella ja sitten mentiin paikallaoloihin. En mennyt piiloon ollenkaan ja palkkailin tosi paljon samalla kun liikkuroin. Sitten taas kehän ulkopuolelle, haettiin hihna ja kiskottiin sitä. Sitten uudelleen kehään yksilövuorolle ja seuraamista tiheällä palkkauksella liikkurin kanssa. Martti oli aivan liekeissä! Oli tosi mahtavaa!
Seuraavaksi yksi ohjattu liikkurin kanssa, jossa vapautus ja kehut kapulan nostamisesta. Merkki oli aivan supervauhdikas. Sitten liikkeiden välihassuttelua temputellen ja ruutuun superpalkalle. Pikkuisen vielä leikitettiin porukalla mutta Martilla oli vaan ihan hirmuinen into nameille. Oli kyllä just hyvä treeni ja niin tarkoitusenmukainen ettei ole tosikaan. Martti oli tosi innokas ja reipas eikä koomaamisesta ollut tietoakaan. Tosi hyvä reeni oikeaan paikkaan! Kiitos tästä mahdollisuudesta Lauralle ja Päivikille. :)

Tänään lauantaina käytiin Sarin kanssa kentällä. Rasa pääsi taas hommiin. Aloitettiin Noudon luovutuksilla joita ei ollakaan tehty pitkään aikaan. Pikkisen pitäisi saada otetta vahvemmaksi, nyt kapula meinää valua takahampaille ja siksi liikuukin. Seuraavaksi seuraamista ja se oli ihan hukassa! Vahvistettiin istumista ja perusasentoa. Suurin oivallus ja vinkki tuli siitä että pitää nyt oikeasti erottaa kehu ja vapautus. Kehumalla seuraamiseen saa oikean paikan lisäksi myös sen oikean ilmeen ja kontaktin! Tämä oli tosi iso askel taas eteenpäin, kiitos Sari!! Loppuun vielä leikittiin ruutua, eli sai juosta suoraan pallolle.

Nyt jää sitten Rasakin tauolle kun se viedään maanantaina steriloitavaksi.