Acellapa taasen reenailtiin perjantaina viimonen Next Step kurssin kerta. Noste teki ihan ok, mutta nyt huomaa että ollaan tehty liikaa tekniikkaa, vauhti on ihan etanainen ja asenne ei olleskaan tarpeeksi hyvä. Tekniikka ois sinällään ihan jees jos ohjaaja osaisi ohjata mutta välillä pitää pitää siitä asenteestakin huoli. Tehtiin kahta eri pätkää, joissa (ylläri!) ekalla pätkällä taas valssit ihan väärään aikaan ja väärässä paikassa, ja takaakierrolle ei sitten minkäänmoista ohjausta. Plaah. I suck. Tokalla kiekalla helppo pätkä mutta ei vaan sit oikein irronnut. Plaah. Kommenteista huolimatta oli meillä ihan kivaa kuiteskin. Videotodistekin on olemassa ja laitan sen tähän. Onpahan taas jollekin hupia tai kauhisteltavaa... ;)

http://youtu.be/_YFelzgG2Vc

Lauantaina oltiin sitten lappalaisporukalla samassa paikkaa aksaamassa. Sain aika helmeä videota paikalta mutta annoin kuvaajalle huonot ohjeet, ja en jaksa enkä osaa muokkailla videota niin se on aika hankala koneella katsoa kun osa on pystysuunnassa ja osa vinossa. Enveis: Ensin tehtiin kaksi kiekkaa tekniikkahommia mutta luukutuksen kanssa. En osannut yhtään varautua siihen että kun oli eri porukka ja aika korviahuumaava haukku raikasi, niin Noste meni ihan häpsingilleen. En tajunnut omaa ohjaustakaan muuttaa mitenkään... Noh, pienen koiran itsetunto vähän laski, huomio oli pois tekemisestä ja sitten se palkkautuikin vähän huonosti kun jännitti aika paljon. Laura mut sitten puhutteli että tollasissa tilanteissa pitää vaan ohjata tosi tarkkaan ja läheltä ja tukea koiraa. Näillä neuvoilla saatiin kyllä niin helmi rata ettei ole tosikaan! Nopea, varma ja innokas. Pitää siis ottaa vähän asennetta enemmän ohjauksiin eikä vaan patsastella...
Vikalla kiekalla otettiin hallin päästä toiseen irtoamisia eli ihan vaan suoraa rallia putkesta putkeen ja joitakin hyppyjäkin matkalla oli. Ekalla kerralla oli vähän kuutamolla ja koitti katsella missä minä menen mutta seuraavat toistot lukitti taas esteitä niin kuin pitikin ja sain ihan rauhassa jäädä sinne kauas. Hjuva! Lopuksi käytiin vielä kimppalenkillä. Liukasta oli mutta olipa mukavaakin!