Eipä ole paljoa ehtinyt päivittelemään.

Tiistaina oli se paljon pelätty BH koe. Arvottiin vihoviimeinen suoritusvuoro. Siruntarkastuksessa tuli laitteen kanssa ongelmia ja siihen meni hullun kauan ja lopulta piti laittaa peli poikki kun ei se alkanut toimia ja ottaa uudelleen myöhemmin. Noste otti aika paljon painetta ja se näkyi kyllä suorituksessakin henkilöryhmässä ja yleisön ohi mennessä. Se on vaan niin tosi herkkä ja vieläkin hieman aransutjakka, joten noi eivät unohdu siltä hetkessä vaikkei mitään oikeasti ikävää sattunutkaan.

Mentiin ensin paikkamakuuseen, jossa ei huomautettavaa. Meillä oli tosi kiva aussi parina josta ei tarvinnut yhtään kantaa huolta että mitä se tekee. Oma vuoro alkoi ihan kohtuullisella hihnaseuruulla. Henkilöryhmä oli huono, muuten tuli mukana ihan ok mutta olihan se väljä. Vapaanaseuraamisessa ahdisti alusta alkaen koska henkilöryhmä (yksi lisäkäsky), sitten sujui jo paremmin mutta taas yleisön vieressä suora oli liikaa (toinen lisäkäsky). Siinä vaiheessa jo hiukka ahdisti koska tiesin että seuraavalla lisäkäskyllä menee puutteelliseksi. Kipitteli kuitenkin joten kuten seuraamisen mukana. "Istuminen" ihan ok, myös valmisteleva osa. Maahan olisi saanut mennä nopeammin, luokse lähti tulemaan hyvin mutta lopussa hidasti liikaa ja hitaasti tuli sivulle. Tottis kuitenkin hyväksytysti läpi.
Kentälle jäi vielä paljon porukkaa joten otettiin ilmoittautuminen ja henkilöryhmä ja ei meinannut ryhmästä selvitä edelleenkään. Pitää nyt alkaa rakentaa sitä paloista uudelleen.
Kaupunkiosuus oli ihan pala kakkua, joten nyt ois yksi pikku titteli saavutettuna ja ennenkaikkea menolippu oikeisiin PK kokeisiin!

Keskiviikkona ajeltiin Veeran kanssa Suonenjoelle SM treeneihin (tokosta kyse siis). Ensin käytettiin koirat upeissa lenkkimaastoissa vähän humppaamassa ja kehän rakennuksen jälkeen paikkamakuu. Siihen ei muuta häiriötä saatu kuin vieraat koirat mutta meni ihan ok. Sitten Nosturi tolppaan kiinni ja liikkuroimaan.
Omalla vuorolla aloitettiin kehästä jossa oli liikkeestä seisominen ja seuraaminen (ois ollu kaukot mut unohdin). Seurasi tosi kivati, mikä hiukan yllätti. Palkkasin namilla välillä. Seisominen hyvä ja siitä pehmopallo palkaksi (ne alkavat loppua, APUA!!!). Ihan lyhyt odotus ja seuraavassa kehässä Liikkeestä maahan (ois voinut mennä aavistuksen nopsempaan maahan) ja nouto (eka luovutukseen, tokasta palkka lennosta). Hyvä meininki.
Melko suoraan päästiin kolmanteen kehään jossa ensin luoksetulo tosi lyhyellä matkalla, ihan ok ja pallo suoraan stopista (heitin vanhasta muistista huonosti yläkautta). Kaukoissa vain eka istuminen josta palkka ja hyppy jossa ekassa palkka hypystä ja tokassa istumisesta ja muistaakseni sivulletulosta. Hyvä fiilis, tykkäsin tosi paljon.

Tänään (pe) aamuna kävin heittämässä Jounin ja pikku-E:n junalle keskellä yötä (okei, oli ehken puoli seiska) ja siitä auto Suunnistajalle ja vajaan tunnin lenkille mäkisiin metsiin. Lihakset olivat siis varmasti lämpimiä kun mentiin vähän tottistelemaan. Seuraamista hihnassa, muuten hyvä mutta vasemmalle käännökset hankalia, niitä vähän jumpattiin. Istuminen käsiavulla hyvä, maahanmeno myös avulla ja suorapalkalla, luoksetulo loppuasentoon asti josta palkka.
Metrisellä esteellä hyppynouto, ekaa palautusta empi, tokalla tosi hyvä ja varma suoritus. Vinoeste tehtiin kahdesti, ekalla vahvistin uudella "kiipee" kannustuksella palautuksessa, tokalla olin hiljaa. Tavoitteena olisi saada nyt toukokuun aikana esteet niin hyvälle mallille että saisin kesäkuun treenata jo painavammalla kapulalla. Loppuun vielä eteenmeno pallolle, joka tosi hieno! <3