Oli niin hyvää ja harvinaista reeniseuraa tarjolla että suunnattiin reippaina leppiksen kentälle. Suunnitelmat olivat kirkkaat ja ilmeisen toimivat. Martti sai aloittaa. Mulla oli perusnameina natural menua, jolla Martti tekee ihan ok mutta se ei ole tarpeeksi hyvää että se menisi kunnon tekemistilaan. Reenin aiheena olikin siis kentälle meno + seuraamisen aloitus ja häiriönä Voitto. Marttihan häiriintyikin sitten ihan koko rahalla. Mun piti kertaalleen jo häätää se pois ja sitten kun vaadin sitä tekemään kunnolla niin teki sitten hiljaa (murisematta) ja ihan sievästi. Puuh. Ottipas se tosiaan kierroksia! Itse seuraamisen aloitus tosi hyvällä ilmeellä näistä kaikista huolimatta, joten siitä rasia palkaksi ja Martti pois.

Rasalle oli luvassa koko setti. Seuraamista kainalopallopalkalla (vinkupallo) jossa vähän aukeaa takaa mutta ilme oli hyvä - tykkäsin kovasti! Pientä epätarkuuttahan siinä toki on, mutta Minnan mukaan ei näytä väljältä (vaikka se itseä hämääkin silloin kun ei paina) ja kontakti oli nyt hyvä ja tekemisen meininki mukana. Jäävät ihan jees, seisomisen tosin unohdin ottaa. Luoksetulossa olin ihan satavarma että törmää mutta sai kuin saikin jarrutettua tarpeeksi hurjasta vauhdista. Huh! Tasamaanoudossa pientä etusten siirtelyä kapulaa heitettäessä. Pitää siis katsoa että istuu kunnolla eikä nojaa kun heittää kapulaa ja kiinnittää huomiota siihen ettei tepsuta. Hyppynouto otettiin kahdesti kun ekalla hipsuili, estenouto hyvä ja nopea. Minna oli vienyt eteenmenopallon jo aiemmin ja mun sureksi yllätykseksi eteenmeno oli hieno! Pikkuisen ajatteli kaartavansa mutta korjasi itse. Alkaa sekin pikkuhijaa sujua!

Oltiin reippaita ja tallattiin vielä ruutu, jossa kolme pientä, omaa esinettä. Ruutu oli ehken 20 m leveä mutta normisyvyinen. Martti sai aloittaa, sillä varauksella että jos ei tee töitä niin joutuu kiinni ja katsomaan kun toinen Martti näyttää miten homma hoidetaan. Uhkauksemme ja suunnitelmamme oli ilmeisesti kuultu, sillä kaikki kolme esinettä löytyivät kohtuullisen hyvällä ja aktiivisella työskentelyllä ja ihan hyvässä ajassakin vaikka kahdesta ekasta eisneestä vain pieni muru Natural Menua palkaksi kehujen lisäksi! Viimeisestä esineestä sai purkkipalkan.

Olipas kivaa ja mukava oli päästä parantamaan maailmaa! :)