Olipas eilen mukava päivä :) Ei hirmuista kiirettä (psitsi vähän) ja sain aikaiseksi lenkkeillä ja reenata koirien kanssa oikein kivasti. Aamulenkin jälkeen otettiin Martin kanssa tunnari, joka kyllä piti ottaa jo lauantaina, mutta dementia iski. Tämä meni ihan loistavasti (tosin väärät olivat hajuttomia). Laukkasi kapuloille, haisteli tarkasti, otti oman reippaasti ja ravasi takaisin. Olen kyllä oikein tyytyväinen, koska ei liikutellut vääriä.

Illasta suunnattiin yllättävää suosiota saavuttaneisiin esineruututreeneihin. Rasalle neljä damia yhteen suikaleeseen ja namia palkaksi kun löysi. Etsi jo mukavan reippaasti mutta kaipasi tukea ja vahvistusta vielä. Kävelin siis mukana ruudussa. Hienosti damit kuitenkin löytyivät. Loppupalkaksi pallo, jonka kanssa meinasi kylläkin henki lähteä (ainakin minulta - säikähdyksestä).

Martilla oli kolme suikaletta. Liikkui kyllä hyvin, mutta ei meinannut pysyä alueella. Osassa kohtaa selitykseksi kelpasi että ruudun ulkopuolella oli ollut koiria ja / tai ihmisiä, mutta kyllä se katosi auringonlaskuun ilman apujakin. Palautukset ihan hyvät, tosin yhdessä hiukan miettimistä. Neljänteen etsintään meinasi turhautua kun etsi ihan mistä sattuu ja ei siis löytänyt. Onneksi tuli kuitenkin se viimeinenkin.

Esineiltä singahdin vielä kentälle Emmin kanssa tottistelemaan. Kiitos Emmille seurasta ja kärsivällisyydestä! ;) Aloitin kaukoilla, jotka ihan surkeat. Liikkui sekä eteenpäin että kääntyi sivuttain. Pitääpä ottaa nyt taas useammin. Sitten Eetun kanssa paikallaoloon. Vahvistin ilmettä sekä istumisessa että maasta. Oli oikein hyvä!! Levollinen mutta valpas.
Siitäpä sitten pikkisen seuraamista ja esteille. Hypyllä hirmuista pään vuotamista, poju oli hiukan innoissaan... Yksi oikein onnistunut hyppynouto kolmeen yritykseen mahtui. A:lle sitten karkasi (en ole tästä kovinkaan pahoillani koska A oli jyrkkänä). Oikein mainio estenouto josta iso palkka :)))

Martti kävi välillä autossa huilimassa jona aika reenattiin Eetua ja laitoin Martin eteenmenopalkan. Martti haistoi sen heti kentälle tullessaan ja seuraaminen oli hiukan hapuilevaa tästä syystä... Ihan kohtuullinen esitys kuitenkin ja eteenmeno oli ainakin nopea ja suora. :) Oikein kivat reenit.