Otsikko takaperoisesti, teksti oikeassa järjestyksessä :)
Tiistaina juhlistettiin hakuporukan kesken kahta viikonlopun koularia (nam!) ja reenailtiin se mitä tenavat antoivat myöden. Martille neljä pitkää pistoa, hyvin työsti eikä tullut kutsusta luo kun oli hajulla! Hjuva, hjuva!

Keskiviikkona tokoryhmän viimoset treenit, Martin kanssa paikkamakuu, joka ok. Myöhemmin Tepsukan kanssa ilmoittautuminen x 2, joka sujuikin hyvin! Marttia ei siis tänään ällöttänyt ollenkaan. Se on varmaan se joku ohjaajasta + toisesta koirasta tuleva kuormitus mikä on sille liikaa? Ja toisaalta Teppo oli ihan hiljaa joten Martin nappuloita ei paineltu. Otettiin jääviä voittajatyyliin niin että Johanna takapalkkasi ja samalla hetsasi luoksetuloon. Näitä tehtiin paljon ja Martti vastasi hyvin treeniin.
Noste oli jotenkin vähän vaisuhko. Pitäisi muistaa ettei se nyt tuossa iässä aina leiki ihan raivopäänä. Leikki kuitenkin ihan ok, muttei vielä ihan mahdottoman hyvin sillä jaksanut palkkautua kovin kauaa. Tokassa setissä sit suosiolla namilla hyppyä, takaosan käyttöä, sivulle siirtymiä. En muista oliko jtn muuta...? No kaukoja joo...

Tänään ihana Anne tuli meille ja ensin jäljestettiin. Nosteelle metsäjälki. Nosti jäljen vapaamuotoisesti mutta paremmin kuin ikinä ennen, alussa oli pari namia ja sitten neljä purkkia. Nyt alkoi jo ihan hetkittäin muistuttaa jäljestystä tämä touhu! Purkki-ilmaisuista eka paras, muut vähän sinnepäin ja jostain meinasi mennä ohikin.
Martti sai vähän tottistella: ensin Nipan kanssa yhtäaikaa häiriöjuttuja, ei ahistunut, sitten seuraamisessa oikealle käännöksiä, jääviä takapalkalla ja ihan supermakee nouto vieraalla 2 kg kapulalla! Jee!  :) Martin kanssa on vaan taas niin kivaa reenata! <3