Aika vaiherikas vuosi meillä takana. Martin osalta ykköset jäivät edelleen uupumaan mutta eipä niihin kovin kummoisesti panostettukaan. Syksyllä oli jo oikeanmoista tekemisen meininkiä kokeessakin ja jatketaan nyt kokeissa käymistä oman ja koiran jaksamisen mukaan. Martin saavutukset vuodelta 2010 olivat siis lähinnä yksi JK3 ja hyväksytty pelastuskoiratottis, joka ei tosin enää ensi vuonna lämmitä. Uutena aluevaltauksena ruvettiin opettelemaan noita järvijuttuja, mistä tuli taas lisää kipinää molemmille.

Martin tavoitteet vuodelle 2011: Hyväksytty PEHA, JK3. Tokoillaan ja metsästetään toki ykkösiä muttei kuolla jos ei niitä saada. Toivottavasti voidaan osallistua molempiin erkkarin tokoihin. Aksataan omaksi iloksi ehken kisakentilläkin ilman minkään valtakunnan tavoitteita.

Rasan vuosi meni kertakaikkisen upeasti! Taskussa TK1 kolmella kokeella, joukkue SM-kokeesta alokkaan voitto ja joukkuehopea ja kirsikkana kakussa AVO1 ja joukkuepiirinmestaruushopea(ko se oli). Rasan kanssa on ollut niin mahtavaa käydä kokeissa, se on ihan mahtava reenattava Martin rinnalla vaikkei olekaan ihan terävin kynä penalissa. Ainakin sillä on aina tosi kivaa ja aina se jotain tekee, jos ei muuta niin seisoo asennossa ja odottaa pallon pulpahtavan jostain.

Rasan tavoitteena vuodelle 2011: VOI1 ja jos päästään SM-joukkueeseen niin mahdollisesti TK3 (katsellaan nyt miten innostutaan kokeissa käymään ja miten ne menee). Loppuvuodesta EVL:n liikkeet pakettiin ja kisakuntoon. Tavoitteena päästä siis korkkaamaan evl vuonna 2011. Aksaakin jatketaan sekä reeneissä että kisoissa, Tosin ihan hupailumielessä, ilman sen kummempia tavoitteita.