Oltiinpas kerrrankin ihan oman ryhmän mukana aksaamassa! :D Sama ratapiirros kuin viimeksikin ja eka harjoitus piti mennä näin (oikeanpuoleinen rata):

25 hyppy, 26 hyppy (eri suuntaan), 7 putki, 6 hyppy (eri suuntaan), 34 putki ja 3 hyppy (taas eri suuntaan). Eli helppo rallitus. No ei.... Ensin se ei hypännyt sitä ekaa hyppyä. Wtf!? Noh, kun se sitten alkoi hyppäämään ekaa hyppyä niin se sitten lukitti samointein 28 hypylle saakka, koska jonkun ohjaus ei ehkä kertonut yhtään että pitäisi siis sen kakkoshypyn jälkeen ehkä kääntyä ja silleen... Saatiin joitain kökkäretoistoja kuitenkin. Tokalla kiekalla se sitten apui ne akat hypyt niin lujaa että jäin ihan suu auki katsomaan vaan enkä siis ehtinyt edes ajatella ohjaamista. Kun itse sitten skarppasin ja siirryin tarpeeksi kauas hyppyjen linjalta (joita se siis haki nyt taas ihan sikahienosti...) niin meni hyvin. Loppuhan tuossa nyt olikin sitten oikeasti helppo ja hauska.
Kolmannella kiekalla palattiin edellisen kerran hyppy-putki ralliin vasemmanpuoleiselle kentälle mutta kun oltiin kerran tehty niin kuin aiemmin niin sittenpä tehtiinkin eri päin eli putket 12, 6 ja 14 ja palkka 8 hypyn takaa. Haasteena se, että olin oikeasti aika kaukana ohjaamassa ekaan putkeen (tää meni kyllä joka kerta sika hyvin) ja sitten se, että koska mun piti kiertää puomi niin olinpa tosi kaukana seuraavista kahdesta putkesta. Mutta tiukkaa putkeen, putkeen, putkeen! käskytystä hela tiden ja sinnehän se sitten uppoili. Vau! Erityisen iloinen olen siitä, että miten hienosti se sujahti sinne aloitusputkeen vaikka olin siitä aika kaukana. :)