Useampi viikko sitten käytiin Varkaudessa möllitokossa. Palkkasin namilla joka liikkeen jälkeen ja ihan lopuksi sai kaksi palloa. Näin meni ja tilanne sen jälkeen:

Paikalla makaaminen: 9 haisteli hiukan, huomaa että ottaa liikkurista jonkin verran häiriötä
Seuraaminen: 9 luulin että ois vähän poissaoleva mutta videolta näyttää ihan ok suoritukselle vaikka muutama kontaktikatko tuleekin ja voisi toki olla vahvempikin. Mutta on tää mennyt eteenpäin.
L: oli kiltit jäävät, 9. Väistää vähän merkkejä --> seuraaminen + käännökset eivät ihan vahvinta. Treenataan edelleen
Luoksetulo: 9 jäi vähän kauas lopussa
Ruutu: 0 - ois saanut oikeissa kokeissa pelastettua pisteille mutta en halunnut hyväksyä etureunaan jääntiä. Paikkaa on nyt vahvistettu paljon.
Ohjattu: 7 - ei lähtenyt ekalla ja ennakoi stoppia, muuten ok. ollaan nyt treenattu tätäkin paljon. Suuntia enimmäkseen heittämällä ja seuraamiset olen yleensä palkannut ilman stoppia.
Tunnari: 9 - tää saa varmuutta koko ajan kun tulee toistoja alle eri paikoissa ja eri liikkureiden kanssa ja erilaisista treeneistä.
Kaukot: 0 ei kuunnellut juuri mitään, ihan ihme lönkötyksiä asentoina. Eli kesken vielä mutta treenattu ollaan niin maan perusteellisen paljon!
Metallihyppy: 7 hidastelee kapulannostossa.

VIDEO kokeesta

Seuraavalla viikolla tehtiin Mamin kanssa treenatessa pieni kokonaisuustreeni (näitä pitäis tehdä nyt viikoittain kun saisi ajoiksi... VIDEO siitä