Tokoa otettiin tänään vähäsen ennen agi treenejä. Alotettiin jäävillä, joista seisominen ja istuminen olivat tosi hyviä. Nyt on siis vaihteeksi maahanmeno totaalisen hukassa ja auttamattoman hidas. Otin sitä leikin kautta ja vaikka miten, mutta hitaasti teki (ja epävarmasti). Käskyjen luulisin olevan jo kohtuullisen kunnossa, joten tätä aletaan taas treenaamaan joka päivä. Apuvälineeksi taidan ottaa naksuttimen, kun en tähän hätään muutakaan keksi.

Luoksetulot olivat vaihteeksi hyviä. Aluksi läpijuoksu ja huomio oikeisiin paikkoihin vauhdin lisäksi (ohjasin sen nätisti eteen). Pysäytykset suht ok, vieläkin voisi vetää painopisteen paremmin taakse, joten vahvistetaan heittämällä palkkaa. Maahanmenot luoksetulossa olivat sitten kuitenkin nopeita. Ihme juttu. En tajua. Lopuksi otettiin ylipitkä läpijuoksu, jossa vauhtia tuli taas tosi hyvin.

Lopuksi vähän seuraamista. Palkkasin oikealla kädellä ja otettiin lähinnä käännöksiä oikealle. Vähän toi oli hämmentynyt, mutta aika hyvin kokosi itteään.

AGIa treenattiin taas Maisan ohjauksessa. Aluksi muuria, joka meni hyvin. Sitten suorassa linjassa hyppy + muuri, eikä tässäkään mitään. Sitten hyppy + muuri +hyppy (edelleen suora linja) ja tässä mie aina olen sen viimoisen käskyn kanssa myöhässä. Onneksi oli Maisa asiasta huomauttamassa. Mutta tällä kertaa ei ainuttakaan hyppyä kannattimen yli!! JEE!

Kepit meni suht ok, pientä haparointia vain. Keinukin on aika hyvin edennyt, tosin Martti pyrkii ennakoimaan sitä pysäytystä (tehdään peko tyyliin tätä siis).