Tänään päästiin ihan oikean agilityn makuun :) Ikävän selvästi toi rata ilmi sen, että en osaa lukea rataa ja ennakoida ohjauksilla juttuja. Noste lukittaa putkia varsinkin aika lujaa ja jos mulla jää rintamasuunta liiaksi väärin tai vaan posotan suoraan, niin se muuten hakee ne putket aika ettäältäkin. Otettiin kolme settiä joissa ekassa ihan pikkupätkiä, tokassa osin koko pätkää ja kolmannessa sitten kaksi vetoa koko rataa. Videot ovat tuolta kolmannelta vedolta ja huomaa että herneet alkavat kohtailla ja pienen jalat alkavat jo painaa. Vauhti on aika paljon hiljasempi mitä kahdella ekalla vedolla. Tälläkertaa tuli tosin tunne että se ihan oikeasti hetkittäin kuuntelee minuakin... ;)

Ratapiirros siis sama kuin aiemmin, ilman väliaitaa ja suunnilleen näin (pieniä muutoksia esteiden paikoissa): 3, 5, 35, 8, 7, 9 ja 12 putki eri päin.

Kolmannen kerran eka veto:

http://youtu.be/w_5VT_0x70o

Lähti vähän vaisusti, en jaksanut itse kunnolla hetsata lähtöön, tuhma minä ja hiukka empi vitosesteenä olevaan putkeen menoa. Pakko vaan oli ohjata se sinne noin kaukaa koska muuten se lähti litomaan kohti horisonttia toiseen putkeen.

Ja kolmanne kerran toka veto:

http://youtu.be/J1rZk65Fqs0