Pikun kanssa käytiin päivällä jäljellä. Mun pitää ihan oikeasti alkaa suunnittelemaan noita jäljestysajankohtia paremmin ja jättää edellinen ruoka antamatta, koska sillä se ehken paranisi? Taas nosti jäljen hyvin, ajoi alun hyvin ja sitten jäi taas ihmettelemään jotain menninkäisiä... Noin jäljen keskivaiheilla siis ihmeellistä sohlausta ennen kuin jatkoi loppujäljen taas ihan ok. Loppupalkankin kiltisti söi, tosin ei kovinkaan innoissaan. Puuh... Jälki siis taas joku 30-50 m ja serpentiiniä.

Illalla kentälle. Rasa sai aloittaa. Ensin luoksetuloa (suora + kierämisestä stoppi + pelkkä kierto). Kylllähän se ilman käskytystä seisoo vaikka maailman tappiin saakka. Kaukoja pikkuisen ja sitten seuraamista josta tykäsin. Mukava ilme eikä hyytynyt vaikka otin aika pitkiä pätkiä ja pitkiä suoriakin.

Martti teki ensin vähän seuraamista, sitten tunnarin ja pääasiallisena reeninä ruutua kolmesta eri suunnasta. Alku oli hyvä, paikkaa vaihdettaessa meinasi vään hämmentää mutta hyvin tsempattiin. Tälläkertaa kaikki ruudut tyhjiä. Loppuun vielä kokonainen ruutu joka asikas super :) Merkit nnstuivat tänään pääsääntöisesti hyvin. Yksi hidas ja yksi vino mahtui mukaan.

Pikku pääsi lopuksi leikkimään ja teki sen jälkeen namilla sivulletuloja ja alkoi opettelemaan istumista ja maahanmenoa. Ruokakuppihommissa meillä on ollut sivulle tulo jo ikuisuuden ja se menee oikein hyvin ilman apuja, joten nyt jätetään se reeneihin ja lenkeille ja otetaan tilalle noudon opettelu.