Sateiset tottikset Nurmrksen kentällä. Miks täällä muuten aina sataa kun mie olen täällä? Muuten on vissiin Suomen kuivin paikkakunta mutta ne sadepäivät osuu aina mun vierailujen aikaan tahi ainakin treenien aikaan. Mutta mepä ei annettu taaskaan sen häiritä! :)

Martille ensin ilmoittautuminen häiriökoiran kanssa. Ei pelottanut Netta-valkkari ja hyvin meni :) Odotettiin kun Netta meni paikallaoloon (oikeesti, me kerrankin saatiin tähän _treeneissä_ autenttinen tilanne! Jeee!!!) ja siitä seuraamiseen joka lähti pikkisen huonolla ilmeellä mutta ihan ok malliin ja palkkasin kun ilme parani. Sitten vielä vähän seuraamista nakkipalkalla, henkilöryhmä joka ihan perus. Jäävät ok, ilme oli tosi hyvä! ison kapulan noudossa purkkipalkka, hyppynouto HIENO! Wauuuu!! A esteellä sitten... taas meinasi kiertää takas (tai siis tulla hypyn kautta). Jouduin kieltämään josta pieni porokoiranen nöksähti ja kieltäytyi toimimasta. Vissiin pariin kertaan jouduin menemään sen luo, laittaman kapulan suuhun ja pyytämään palautusta ennen kuin saatiin koko suoritus oikein. Mokoma junttapulla! Eteenmeno aika reipas... :D

Noste ei halunnut leikkiä, on vissiin vähän hankalaa. Tästä terapiapuhelu Terhille treenien jälkeen ja nyt annetaan sen ehkä ihan aikuisten oikeasti kasvattaa ne hampaat ennen kuin huolestutaan (kiitos Terhi!). Ruualla kun tehtiin niin asenne oli ihana! Tosi aktiivinen ja keskittynyt ja hirrrmu innokas! Perusasennot ja seuraaminen aikas jees, jääviäkin otettiin vähän kaikkia. Peruuttamista johonkin väliin ja kaukojakin vielä. Ruutuakin ois voitu tehdä jos ois halunnu sen pallon muttei halunnut niin ei tehty (ja alustan sisäänajo odottaa vielä). Loppuun pari luoksetuloa (nmille kun ei se lelu kelvannut). :) Kivvaa oli!