Eilen reenattiin taas perusteelliset reenit Tarun ja Valan kanssa. Aloitettiin seuramisella, jossa reenattiin sitä, että kaverikoirakko häviää välillä näkyvistä ja toisaalta häiriötä (kentällä reenasi samaan aikaan kolme muutakin koirakkoa). Martti toimi oikein kivasti. Alun keskittymättömyys hävisi tosi nopeasti.

Seuraavaksi otettiin taas hiukan merkkiä, joka tuntuu olevan Martista aikalailla hauska. Ihan läheltä merkkiä edelleen. Tässä oli aluksi tosi vaikea saada tuota keskittymään, mutta hiukan askelsiirtymiä ja hetkeksi lähetyspaikka eri suuntaan, niin jo rupesi toimimaan ja iloisesti!

Merkiltä jatkettiin ohjatun alkujuttuja, eli vein Martin merkille ja Taru vei reunimmaiset kapulat samaan tasoon koiran kanssa. Haettiin vain oikeaa ja tämä oli tosi hyvä treeni mulle! Opin tosi paljon (kiitos Taru!). Pitää muistaa kääntää pää kunnolla kapulan suuntaan, ennen käskyä ja vapauttaa Martti heti kun se on ottanut oikean kapulan. Nyt meinasi olla pientä hapuilua kapulan ottamisessa, mutta noilla eväillä siitäkin varmaan päästään. Aika hyvin saatiin juonen päästä kiinni.

Kerran otettiin hyppynouto vieraalla metallilla ja PK esteellä. Tämä oikein hyvä ja vauhdikas, joten ei enempää toistoja.

Lopuksi vielä paikallaolo, jossa matoasento, muuten hyvä.

OIkein hyvät ja opettavaiset treenit! Tuli taas paljon uusia juttuja ja lisää intoa reenata!