Ryhmäreenit keskiviikkoillan ratoksi. Mulla oli poikkeuksellisesti mukana kaikki kolme koiraa. Rasa sai aloittaa. Taidettiin tehdä ensin vähän kaukoja läheltä (hyvin!) ja siitä pallolle ruutuun. Sitten tunnari (hyvin, jee! pitäisi tosin palautuksesta palkata pallolla että tulisi reippaammin loppuun asti) ja sit taas ruutuun jonne sai pallon kun meni etureunan yli. Sit ohjattu häiriömerkein ja ruuduin. Merkit ihan luokattomia, oikean meinasi mennä ensin keskelle mutta sain korjattua, vasen hieno vaikka oli merkkien ja ruudun puolesta vaikeampi suunta! Tästä sit taas tyhjään ruutuun jonne pallopalkka. Ja tauolle.

Martti humputteli pikkuisen. Ensin seuraamisen aloitus josta purkkipalkka. Henkilöryhmä (ihan ok), jäävät (muisti!) ja eteenmeno purkille (tätä se ei varmaan koskaan unohda! :D  ). Martti mainio :) Martti kävi siis maanantaina hieronnassa ja oli taas oikein hyvässä kuosissa! Niinpä alamme taas treenaamaan, otamme suunnaksi lappalaiskoirien PK rotumestikset elokuussa (laji vielä avoin mutta tod. näk. haku jos ei jostain taiota meille koulareita jo ennen sitä). Ihan silkasta osallistumisen riemusta mennään kyllä jo ensi sunnuntaina hakukokeeseen kun kerrankin sellainen täällä Kuopiossa järjestetään! Jee!

Rasa teki toisella osuudellaan ensin toisen ryhmän ruudun. Meni hyvin mutta sitten jotenkin innoissaan lähti tulemaan kohti (palkalle) kesken kaiken. Höh. Paikka on kyllä aika hukassa :( Hirmu ärsyttävää kun ei tiedä mitä tän kanssa tekisi :-/
Luoksetulossa appari heitti pallon stopista, sitten erikseen maahanmeno (ihan kelvollinen) ja loppuosakin. Siitä ruutuun pallolle.
Z kokonaisena seiso-istu-maahan, tämä hyvä ja tyhjään ruutuun (muistaakseni) josta pallo. Seuraamista en nyt vaan jaksanut...
Paikallaolot tänään yksilöhommien jälkeen ja nämä ihan hyvät.

Noste ensin leikki (ja leikki hyvin! Pallot ei kiinnostaneet mutta sukkaa repi ihan innolla!). Vähän pikkuseuraamisjuttuja, jääviä, pari sivulletuloa ja luoksetulon loppuasentoa ja hetsattu luoksetulo. Hieno pieni Noste!