Tänään oli vuorossa itsenäiset agitreenit. Tehtiin samaa sarjaa kuin viimeksi. Ensimmäinen versio meni aika hyvin ja niin se vaikeampikin. Sain ohjattua Martti paljon paremmin kuin viimeksi ja se jopa irtosi hiukan. Pitää vaan olla hurjan tarkkana, että ohjaa sitä nimenomaan rimalle, aikä sinne johteen päälle. Oma paikka radalla on hurjan tärkeä. Kontaktit (otettiin aika vähän) menivät suht ok, namit mukana ylösmenoilla. Kepeissä tökkii edelleen se vaikeampi puoli. Treeniä, treeniä, treeniä...

Tokossa oli vuorossa kaukot, joita tehtiin ihan hyvän häiriön alla. Paljon siirtymisiä eri välimatkoilta ja aika paljon leikin avulla. Ei ollenkaan hassummin. Oli kiva että Martti jaksoi noinkin pitkään junnata samaa asiaa.
Tunnari otettiin ensin hallilla niin, että oli rivi häiriöitä, joista viisi kiinni toisissaan ja yhdet molemmilla sivuilla irti. Oma sitten ulommaisena oikealla hiukan piilossa. Otti heti oman ja toi, mistä mulle tuli vähän sellanen olo, että taisi ottaa ekan mikä sattui vastaan. Kotona sitten oettiin vielä niin, että kolme häiriötä oli irrallaan ja oma äärimmäisenä vasemmalla. Nyt M haisteli hyvin häiriötkin ja toi varmasti oikean. Hyvä mieli jäi!