Noste onkin nyt treenaillut ihan urakalla kun Rasa on edelleen poissa pelistä. Perjantaina oli Satsun koulutus jossa aloitettiin ensin leikkimällä, joka sujuikin hienosti ja sitten kotiläksyillä. Peruuttaminen jees, tätä vietiin eteenpäin heittämällä namia vielä koiran etujalkojen väliin "työntämällä" kun se on pakittanut pois jalkojen välistä. 
Kaukot eivät ole nyt hyviä. Pitää vahvistaa enemmän tyhjään käteen koskemista ja oma liikerata pitää olla rauhallisempi. Tää on hei tosi vaikee! Istu - maahan on sentäs jo hyvä. On muuten tosi helpon näköistä kun Satsu ton tekee, kun vielä itse oppisi! :D
Luoksetuloa otettiin leluun niin kuin käsky kävi viimeksi ja tässä ei ollut ilme tarpeeksi hyvä. Tehtiin siis pidemmällä matkalla ja isommalla houkuttelulla niin johan muuttui ilme! Hienosti se on ostanut lelun tähän liikkeeseen!
Uskallettiin sitten katsoa vähän noutoakin. Leikitin kapulalla, heitin ja palkkasin leluun. Oho. Sehän onnistui! Kahden lelun leikki on vissiin auttanut. Otettiin vielä toinen pidemmällä heitolla ja taas se onnistui! Oho!
Sit pohdittiin seuraamista. Aijai. Sivullehan se tulee hyvin, imuuttaminen on ihan ok mutta sen pitäisi itse tarjota oikea paikkaa seisaaltaan paremmin. Tätä ollaan nyt naksuteltu kotona ja homma on jo vähän edistynyt mutta edelleen tarjoaa ihan hirmuisen hanakasti istumista. Mutta on aktivoitunut ja tarjoaa itse takapuolen kääntämistä, joten ei se nyt ihan huonosti ole mennyt.
Jääviäkin kurkattiin. Maahanmenon apuja pienennettiin ja muutettin erilaiseksi ja paljon pienemmäksi = toimii paremmin. Seisominen ok, pitää vaihdella sitä minne heittää namin ja olla itse säpäkämpi että pysähtyisi topakammin. Istuminen ok.
Siinähän sitä tulikin! Huh! Nyt keskitytään pääasioina noutoon ja tuohon seuraamishommaan.

Sunnuntaina oli hauskat kimppatreenit isolla porukalla, aika huisia! Olin enempi kapellimestarin rolissa mutta reenailin Nostettakin. Se leikki tosi kivasti, nouti ok mutta metallikapulaa se ei osta. Taidan lähteä teippamaan kapulaa ja silleen eteenpäin? Hyppäkin aloiteltiin ja sehän olikin tosi jees! Eka kerta! Pentu meinasi vähän väsähtää kuumassa ja isossa häiriössä, joten loppuun tehtiin vaan vähän kaukoja ja sit pari luoksetuloa leluun.
Martti sai tehdä vielä virittelyt, kentälle tulon ja eteenmenon.

Eilen sitten tehtiin Nosteelle eläinkoe jäljellä. Ei nameja ja kolme purkkia. Ei se ihan meinannut tajuta mutta lopussa paransi. Jälkeä pidemmäksi, alkuun muutama varmistusnami ja kepit purkkien päälle. Toimiva eläinkoe, saatiin se tieto mietä haettiinkin. Ja seura oli parasta! :) Lapsenvahdit ja kaikki!

Martin kans jää nyt viimeistelyt aikalailla tekemättä, ketuttaa :-/ Mutta ollaan nyt sit tottista hinkutettu ja otettu oikeaa asennetta. Toivottavasti se löytyy koepaikallakin. Toisaalta ihan sama jos ei löydy jos se raapii ne 70 pojoa kasaan :D Tavoitteet kohdillaan! ;)