Rasa pikkuisen agi-treenit meni tänään oikein mukavasti. Tänään ei tullut hypyissä yhtään alituksia vaan aina yritettiin hypätä, tämä oikein mukava juttu. Millään muullakaan esteellä ei ole mitään suurempia ongelmia tällä hetkellä, kaikki on vielä vähän uutta ja jännää... Ohjattavuus tuntuisi olevan suht helppoa jos ohjaaja pysyy vain mukana. -Panu-

toim. huom. ohjaaja on kehittynyt huimasti ja sai olla aika ylpeä siitä miten hienosti Panu tekee Rasan kanssa yhteistyötä ja muistaa kehua ja kannustaa pikkuista oikeissa paikoissa. Hyvälä mallilla tosiaankin!

Martin tottis kuviot otettiin tänään useassa eri erässä. Aluksi otettiin noutoja. Tasamaa ensin aika vaisu. Näistä täytyy nyt saada reippaampia, joten Reijan ohjauksessa pientä hetsausta ja sitten palautuksessa vapautus vauhdista ja nami lentää mun taakse. Toimi ihan mukavasti ja eilisistä luoksetuloharjoituksista oli varmasti hyötyä.

Hyppynouto oli taas vauhdikas, mutta haukkui ja ponnisti esteestä. Päätettiin sitten ruveta ottamaan sitä ponnistusta pois ja ei se tuntuisi Martille olevan mikään ongelma. Sen fysiikka riittää kyllä ihan mukavasti ilman ponnistustakin. Nyt täytyy vaan vahvistaa sitä hyppyä hiukan erikseen. Ne muutamat pisteet jotka tästäkin lähtevät voivat olla aika tärkeitä (niin sitä vaan oppii kun käy niissä kokeissa eikä vaan suunnittele...). A-nouto otettiin avustamalla ja tämä oikein mainio ja reipas. Lopussa siinäkin vapautus namille. Sitten vielä eteenmeno avonaiselle purkille ja sekin suora ja reipas.

Välillä Martti autoon ja sitten uusi yritys. Tällä kertaa seuraamista tiheällä palkkauksella ja mahdollisimman iloisella toiminnalla. Hieman väljäähän se on ja kontaktikin voisi olla vieläkin parempi. Paljon lyhyitä pätkiä ja iloista ja reipasta toimintaa. Virkamieshommat me osataan jo. Seuraamisen aikana muutamia laukauksia, eikä Martti reagoinut niihin mitenkään. Reijan ja Bongon treeneistä oppia ottaneena eteenmeno sitten eri suuntaan. Eipä löytynyt purkkia ei... Panu kävi näyttämässä purkin, laittoi sen kannen kiinni ja kannen päälle muutaman namin. Sitten löytyi suora eteenmeno. Vaihdettiin hieman purkin paikkaa ja uusi eteenmeno avonaiselle purkille. Nyt onnistui. Pitää siis muistaa että tutullakin kentällä täytyy vaihdella sitä suuntaa. Vahvistuu se osoitettuun suuntaan meneminen ihan erilailla.

Ihan lopuksi (taas pienen autossaoleilun jälkeen) parkkiksella vielä henkilöryhmää jossa oli mukana myös Ruttu koira häiriönä. Tämä aluksi odotetusti hieman hankalaa, mutta tiheällä palkkauksella siitä tuli oikein mainio. Kiva juttu! Oikein hyvät ja opettevaiset treenit. Kiitos paljon!