Tänään reissattiin kukonlaulun aikana ihanien Sarin ja Reijan kanssa Imatralle hakukokeisiin. Kamalasti ei tuloksellisesti ole kerrottavaa, mutta opettavainen ja mukava kokemus.

Aloitettiin tottiksella jossa saatiin suoritusvuoro. Seuraaminen oli väljää ja en ollut siihen yhtään tyytyväinen. Oli se kuulemma siedettävältä kuitenkin näyttänyt. Liikkeestä istumiseen olin tyytyväinen, samoin liikkeestä maahanmenoon. Luoksetulossa noin 2m lopusta ravilla, muuten ok. Tasamaanoudossa pudotti kapulan noin 1,5 m päähän minusta ja vaati uuden käskyn sen tuomiseen. Hyppynoudossa pieni kosketus. A noudossa hyvä meno, takaisin kiersi hypyn kautta ja muisti yllättäen että pitikin mennä se A, meni sen kapulan kanssa uudelleen molempiin suuntiin ja palautti nätisti. No jooh.... Eipä siinä oikein voinut muuta kuin nauraa :D Hassu Martti! Eteenmenossa eteni taas hyvin vaikka kenttä olikin tosi hankala (osaltaan pohja vaikeutti myös seuraamista), pysähtyi ekalla käskyllä ja toisella istui. No parannusta edelliseen kuitenkin. Paikallaolossa ei huomautettavaa. Pisteitä unisesta suorituksesta 75.
Esineruutu sitten melkein heti perään. Tässä valmistelin hiukan huonosti, mutta ei sekään selitä miksi ei yhtään esinettä noussut. :( Martti liikkui ja työskenteli kuitenkin aktiivisesti koko ajan. Pisteitä siis 0.
Sitten siihen pelottavaan hakuun. Alue oli helpohkossa maastossa. Ensimmäisellä pistolla löytyi eka etukulmasta, jossa hyvä ilmaisu. Sivulle tuloon vaati kaksi käskyä ja silti vähän meinasi jäädä haukku päälle. Sitten yksi tyhjä toiselle puolelle, uusi lähetys vasemmalle ja löytö sulosta. Tällä samat kuviot kuin ekalla. Palasin keskilinjan keskikohtaan ja lähetin oikealle (kaksi ekaa siis vasemmalta). Eka lähetys ei tarpeeksi syvä, jolloin kutsuin takaisin ja uudestaan. Sitten upposi ja oli ihan sen näköinen että sai hajun, muttei saanutkaan (Tellu oli samassa kohtaa ottanut valeilmaisun). Annoin sitten jäädä siihen pyörimään, jolloin aika loppui eikä ehditty ottamaan enää loppualuetta. Maalimies jäi siis takakulmaan. Plaah... olin liian hidas. Ilmaisut hyvät, pistot hyvät hallinta pistoilla ok mutta maalimiehellä olisi voinut olla paremmin hanskassa. Pisteitä 120 ja ei tulosta.
Ihan hyvä mieli jäi kuitenkin. Oli kiva päivä ja nyt osaa taas lähteä tätä kokemusta rikkaanpana seuraavaan kokeeseen. :) Kiitos Reijalle ja Sarille! Olitte mahtavaa seuraa!! <3