Hallilla jälleen, kyllä tällä kelillä on aika jees että halli löytyy, olipa sitten kuinka pikkuruinen tahansa. Ensin vähän perusasentoja eli aloituksia ja niistä lelupalkkaa. Seuraavaksi sitten taidettiin tehdä ne jäävät... minä olen vältellyt niiden treenaamista kuin ruttoa kun on tuntunut etteivät ne mene eteenpäin eivät sitten ollenkaan (jännää sinällään kun se treenitahti on ollut melkoisen vaisu...). Otin nyt kuitenkin kokeiluperiaatteella ensin istumista (peruuttaen toki) ja sehän istui napakasti ilman mitään käsiapuja! Noh, muutaman toiston jälkeen sitten maahenmenoa ja (ei voi olla totta!) sekin onnistui ihan ilman apuja ja meni tosi napsakasti maahan! Wau! Seisominen oli ainoa jota piti pikkuisen aluksi namia heittämällä avittaa mutta sekin lähti nopsaan sujumaan. Huippuva!
Sitten ehken tehtiin vähän imuutusseuraamista (tai sit ennen jääviä, en muista) ja ihan ei niin hyvä ollut kuin sunnuntaina, oli tietty vähän hankalammat häiriötkin mutta ihan ok settiä kuitenkin. Vielä ruutua lelulle ja tyhjään ruutuun, pikkuisen oli hukassa kun ruudun liepeillä palloili niin paljon porukkaa. Pienen koiran oli hieman vaikea keskittyä just siihen oikeaan asiaan.

Paikallaoloissa jouduin ihan istumisen lopussa huomauttamaan nuuskimisesta, josta nöksähti ja painui maahan, josta nostin ylös. Muuten teki hyvät ja kohtuullisen levolliset ja skarpit paikallaolot eikä välipalkkaakaan nyt ihan mahdottomasti ollut. Matkaa en kuitenkaan vielä pidennä sillä haluan nyt puuttua jokaikiseen lonkka-asentoon, nuuskimiseen ja pään maahan  laittoon.