Eilisen päivän päätteeksi mentiin pk vuorolla tottistelemaan. Panu teki pitkästä aikaa Rasan kanssa ja hienostihan se sujui. Tekivät oikeastaan tokojuttuja, ensin luoksetulon pysäytystä ja luoksetuloa, sitten vähän seuraamista kainalopallon avulla. Tässä oli alussa vähän nikottelua mutta nopeasti pääsivät homman juonesta kiinni. Noudossa ei mitään hämminkiä ja hyppykin sujui kuin vettä vain. Ei pöllönpää noin pitkän tauon jälkeen!

Martin kanssa tehtiin ensin seuraamisen käännöksiä, eli harjoiteltiin täyskäännöstä vasempaan mutta niin että käännyttiinkin 360 astetta. Näiden jälkeen normikäännösten pitäisi mennä kuin vettä vaan. Henkilöryhmässä ensin vähän vaappumista mutta parani tosi hienoksi! Seuraavaksi luoksetulon loppuja ja pari luoksetuloa joissa maltoin naksuttaa ja kehua vasta loppuasennosta. Mun pitää tässä olla tosi tarkkana koska on niin vaikeaa olla palkkaamatta hidastelusta ja olla hiljaa tarpeeksi pitkään. Nämä menivät oikein hyvin kuitenkin.

Tasamaanouto vieraalla kapulalla ja hetsattuna ja ihan hyvin meni. Erikseen luovutus eikä siinäkään ongelmaa. Hyppynouto isolla esteellä pienten kosketusten kera mutta hyvällä energialla. Estenouto normaaliin tapaan mallikas, otin luovutukseen saakka. Loppuun vielä Eteenmeno maahanmenon kanssa joka oikein hyvä! En päästänyt kamalan kauas että menisi oikeasti maahan ekalla ja menihän se :)

Lenkillä tehtiin vielä yhden esineen etsiminen, oikein hyvä draivi tässäkin.