Päivällä käytiin Varkaudessa keskenämme vähän tottistelemassa ja otettiin esteet. Rasa näyttää hyvälle, pikkisen seuraamisessa näkyvissä reenin puutetta, mutta ei mitään mikä ei säännöllisellä reenauksella korjaantuisi. Saa siis nyt olla vaan muistutustilassa. Esteet Rasalla näyttävät nyt tosi hyville, se on todella motivoitunut suorittamaan ne just oikein. Eteenmenoonkin lataantui, tosin vein palkan sen nähden (eli ensi kerralla se pitää viedä treenin aluksi).

Martti humppaili omaan malliinsa, ihan jees tekemistä eteenmenoon saakka, jolloin ei vaan pysty eikä kykene seuraamaan. Muurrrr... Noh, tehtiin hetki töitä ja väänneltiin ratakiskoa, kyllä se sitten antoi periksi. Ei muutenkaan mikään hirmu vietikäs tai innokas suoritus, mutta ihan kelvollinen.

Illalla Tiinan ja kultaisten kanssa reippailtiin jälkihommia. Tiina oli tehnyt Martille valmiiksi noin 600 m pitkän jäljen jolla on 10 keppiä. Maasto oli vaihtelevaa. Martti merkkasi jäljen mutta jostain syystä ei lähtenyt sitä ajamaan. Minäkin saatoin ehken työntää sitä teenpäin mutta kyllä sen olisi pitänyt silti se pystyä nostamaan. Hmmmm, merkillistä. Itse jäljen ajoi osittain ihan mukavasti ja osittain sitten aika epätarkasti, minkä vuoksi keppejä jäi kolme tai neljä :-/ Martti tarttee nyt jälkiä alle ja jos pääsisi pellolle niin oispa poikaa. Ei se ihan surkeenhuono nytkään ole mutta ei ihan omalla tasollaankaan. Tiinan jälki ol hieno!!

Rasa ajoi myös Tiinan tekemän jäljen. En ymmärtänyt vahvistaa sen jäljennostoa, joten se pitkään pyöri jälkeä sinne ja tänne eikä oikein tiennyt mitä tekisi. Ratkaisi viimein kuitenkin oikein ja ajoi koko jäljen innokkaasti, ihan tarpeksi tarkasti ja nostaen kaikki kuusi keppiä tosi hyvin! Rasa on nyt löytänyt jälkivaihteen, tosi huippua! :)

Iso kiitos Tiinalle, tälle jäi ihan superhyvä mieli!