Torstaina oltiin ekaa kertaa meidän uuden aksaryhmän treeneissä ACElla. Tehtiin helppoa rataa joka oli mulle kamalan vaikea. Videolta vasta tajusin miten kamalan myöhässä se valssi oikeasti olikaan! Huh! Noh, Noste oli nyt oma itsensä ja tosi hyvällä asenteella mukana! Oli superkivaa! Tässä eka pätkä:

http://youtu.be/R_ZnyfE0YqE

Ja sitten tokoa pätkä eli sama rata toiseen suuntaan:

http://youtu.be/znrZDfGQZqw

Tämä ratahan olikin sitten meikäläisen osalta armotonta räpellystä mutta loppuun (puhelimesta loppui jo virta joten siitä ei kuvatodisteita) saatiin kuitenkin pari aika helmeä settiä joissa natsasi sekä ohjaus että koiran asenne. Jesh! Verkkalenkkiporukka oli aika ylihauska! Meillä oli 2 x bc, 2 x kelpie, 1 x ärrieri ja Noste. Porukasta 3 urosta ja 3 narttua. Hyvin meni, pientä nokkapokkaa mutta ei mitään rähinöitä. :)

Maanantaina käytiin tokoryhmän treeneissä mutta enpä nyt ihan just muista mitä me oikein tehtiin... Ainakin paikallaoloissa paikkamakuu noin puolessavälissä hallia ja ilman välipalkkoja! Hyvälle näyttää!

Kotireeneissä ollaan jumpattu jääviä (jotenkin nihkeet?), luoksetulon loppua (alkaa olla hyvällä mallilla!) hyppyä (voisipa sanoa että valmis!) ja noutoa leluilla. Pikkusen ollaan naksuteltukin. Ja lenkkeilty ollaan ihan simona. Nyt lähti muuten läski liikkeelle tässä torpassa!