On jäänyt tämä päivittäminen vähän vähemmälle lähinnä työkiireiden takia.

Ensin pikaisesti kokeista: Marraskuun lopussa kisattiin Pieksämäellä ja saatiin se viimeinen avoimen ykkönen! Seuraavan kerran kehään marssittiin loppiaisena voittajaluokkaan. Paikkana oli edelleen Pieksämäki ja tuomarina Marko Puranen. Kotiin tuotiin luokkavoitto (osallistujia oli 8) ja kakkostulos (ykköseen matkaa oli vain vaivaiset 5.5 pistettä!!). Samassa luokassa toiseksi sijoittui Martin siskolikka Tanhu ohjaajaomistajanaan Päivikki.

Päivikin ja Virpin kanssa reenattiin sunnuntaina Kerimäellä. Oli tosi mukavaa reenata pitkästä aikaa häiriön alla. Aloitettiin paikallaololla evl malliin. Martti oli tosi nätisti, oikein tarkkaavainen ja rauhallinen. Häiriöitä oli aika kiitettävästi, mikä oli oikein positiivista. Seuraamista otettiin vahvan häiriön alla. Aluksi Martti keskittyi olennaiseen tosi huonosti, mutta parani koko ajan.

Ruutu tökki reippaasti (eipä olla otettukaan pitkään aikaan) ja päädyin yhden harhalaukauksen jälkeen ottamaan suorapalkalla, mikä toimikin paljon paremmin. Seuraavat treenit pitää ottaa ihan puhtaasti alkuun kupille, sitten pysäytys ja palkka heittämällä ja loppuun taas kupille. Unohdetaan se kokonainen liike ja otetaan lenkille mukaan se sivulle tulo kaukaa.

Oli mukava treenata hyvässä seurassa. Nyt kun vaan jaksaisi edelleen tehdä töitä eikä jäisi velttoilemaan...