Ollaan pakkailtu muuttoa varten mutta koskaan ei ole niin kiire etteikö ehtisi välillä vähän reenata ja kieltämättä on kyllä ihan tervetullutta pään tuuletusta muuton lomassa.

Perjantaina käytiin reilun kuukauden tauon jälkeen metsäjäljellä. Vanheni ehken noin 1,5 tuntia, joitain satoja metrejä pitkä, neljä keppiä ja aikalailla 50 m jana. Janalle lähti kuin ohjus, nosti hyvin jäljen ja ajoi aikamoisella tohinalla mutta nosti kaikki kepit. Pari hukkaa tuli kovassa vauhdissa mutta äkkiä huomasi että nyt se hävisi ja hienosti etsi uudelleen ja matka jatkui. Aika luottavaisina tältä pohjalta lauantain kokeeseen mennään.

Sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa Leppävirran kentällä tottistelemassa. Olin vähän typerä ja jatkoin kuminauhan venytystreeniä vaikka vieraalla kentällä olisi toki pitänyt keskittyä enemmän nyt siihen intoon. Hyppynoudossa oli tosi ilmavat menohypyt, mutta ongelmia vieraan kapulan nostamisessa ja palautuksessa. Olisipa siis pitänyt hetsata... Saatiin kuitenkin ihan ok suorituksia, mutta palautusvauhti pitäisi saada nyt jotenkin kuntoon. A:lla vähän sama homma vaikka se menikin ilman suurempia ongelmia.

Etenmeno taas oli hyvä. Ihan perus valmisteleva osa ja suora eteneminen. Vauhti ei taas oikein tapissa mut ihan jees. Varmaan Marttikin oli vähän väsy kaikesta muuttotohinasta, kun sen ptää koko ajan pitää silmällä ettei se vaan unohdu kyydistä ja että kaikki on hyvin.

Lopuksi otettiin vielä kentälle tulo vieraan koiran kanssa, joka olikin aikas pop harjoitus sillä se meinasikin olla aikas vaikeaa. Hyvästä seuraamisen alusta sitten purkkipalkalle.

Kiitoksia Mirkulle ja Pauliinalle treeniseurasta! :)