Oltiin porukalla yliopiston nurmella aika helteisessä säässä. Ukkonenkin lähellä jyrisi mutta ei kohdalle tullut. Ensin otettiin paikkamakuu jossa maahanmeno vaikeaa muuten ok. Otin lopuksi vielä maahanmenoja ja sivullenousuja erikseen. 

Ekassa setissä ruutu kosketusalustalle ja kaukaa (hyvin haki ruutuun ja hyvällä asenteella vaikkei nähnyt alustaa ennen ruutua), luoksetuloa leluun ja hyppy. Kaikki siis lelupalkalla ja ajatuksena se että lyhyt treeni, korkea vire ja hyvä mieli.

Tokassa setissä ensin lelulla vähän jääviä, sitten seuraamisen askelsiirtymiä ja käännöksiä. Vielä luoksetulo ja huomattiin että nyt on loppuasento hukassa. Sitä koitettiin kaivaa kohtuu huonolla menestyksellä. Ainoa mikä auttoi oli nami mun takana ja vapautus jalkojen välistä. Tämä nyt siis tehotreeniin. 

Kolmas pätkä oli ihan reilun mittainen käskytetty ja kokeenomainen seuraaminen. Pidin hihnassa ja keskityin siihen että kävelen reippaasti ja varmasti. Meni aikas makeesti ja palkkautui hyvin :) kivat treenit, näitä lisää!