Tänään vietettiin sadepäivää Pirkon ja Ukko-porkkiksen kanssa Siilissä ja Maaningalla treenaten ja lopuksi vähän kävellenkin. Noste aloitti oman osuutensa esineruutukaistaleella (tosi kapea mutta syvä, helppoa ja aukeaa maastoa). Vietiin yhdessä Pirkon ja Nosteen kanssa kaksi esinettä molempiin takakulmiin. Hirmuisen hyvä vauhti ja motivaatio ja molemmat esineet tulivat tosi hyvin.

Nosteella oli noin tunnin vanha, noin 300 m pitkä metsäjälki kolmella kepillä. Nostossa pyrki takajäljelle päin mutta korjasi itse. Ajoi jäljen hyvin, teki tarkkaa ja eteenpäinpyrkivää työtä ja ilmaisi kepit hienosti.

Mentiin vielä ottaan tottikset Simpekin kentälle. Noste oli vähän vaisuhko vieraan kentän ja koiran vaikutuksesta mutta teki ihan mukiinmenevästi. Aluksi hiukan seuraamista, palkkaa namilla ja lelulla. Istuminen avulla hyvä, samoin maahanmeno (ilman apua) ja luoksetulo reipas (suorapalkka vauhdista). Seisomisesta heittonami. Palkkasin kaikki kapulatelineiden lähestymiset ja alkoi tosi kivasti tarjota jo itse perusasentoa ja asenne oli jo parempi. Kilon nouto vauhtinoutona, joka ok. Esteet hyvin, pienesti taisi hyppyesteeseen kolauttaa, samoin eteenmeno pallolle josta kahden lelun leikki vielä palkaksi. Lopuksi vielä käytiin lenkillä ja pojat leikkivät hienosti porukassa :) Noste oli lenkin jälkeen jo sen verran poikki että ei kovin edustavia otoksia enää saanut, toisella oli vähän kuuma!