Viikonloppu vietettiin Jyväskylässä lappalaiskoirien erkkarissa. Oli oikein antoisa viikonloppu ja ihana nähdä tuttuja ja uusia kasvoja! Kiitos kaikille onnistuneesta viikonlopusta!

Tokokehässäkin pyörähdettiin lauantaina. Martin suoritus oli aikalailla ponneton (tosin niin oli ohjaajankin). Nyt alkoi selkeästi näkyä se, mitä mie olen hiukan pelännytkin, eli liikaa kisoja ja treenejä. Pikkumiehellä ei ole ollut kunnon tokolomaa aikoihin, joten nyt on sellaiselle selkeä tilaus. Perutaan muutama suunniteltu koekäynti ja lopuvuodesta vasta reenaamaan ja alkuvuodesta kokeisiin. Pitäisi muistaa aina että ei tuo ole mikään robotti, vaan tarvitsee lomaa siinä missä ihmiäisetkin. Mutta siihen kokeeseen: Tuomarina Mauri Pehkonen.

paikallaolo: 10 (upea!)

seuraaminen: 9 (olihan se mukana, mutta varsin vaisu)

istuminen: 9 (kuulemma aavistuksen hidas)

luoksetulo: 6 (ensimmäinen pysähdys istumaan)

ruutu: 0 (lisäkäskyillä ruutuun, mutta nousi siellä istumaan)

hyppynouto: 10 (tuli suoraan sivulle, luovutus aivan luokaton)

metallinouto: 9 (hidas palautus, suoraan sivulle ja huono luovutus)

tunnari: 0 (otti oman, lähti tuomaan, mutta vaihtoi vielä uudelleen väärään. Tätä mie olen pelännyt. No, ei auta itku markkinoilla)

Kaukot: 7 (liikkui kuulemma hieman, tosin takamus oli just samalla viivalla kun tulin takaisin)

Kokonaisvaikutus: 8

Yhteensä 199 pistettä ja III-tulos.

1003635.jpg

Panun ja Ylin lappua mulla ei ole, mutta niiidenkin suoritus oli hiukan vaisu. Yli keksi viedä noutokapulan tuomarille ja hypyssä tuli jotain sekaannusta. Muuten se oli ihan mukavan täsmällistä ja kivaa katseltavaa. Pisteitä kertyi 149.

1003648.jpg

Yli kävi vielä sunnuntaina näytelmässä, saaden ERI:n ja sertin! Kivaa! Päivä venyi aika pitkäksi, mutta oli se sen arvoista.

Yli lähti tältä reissulta takaisin omaan kotiin. Kiitos Katjalle ja Alarille että saatiin lainata ihanaa Yliä! Paljon rapsutuksia muorille! Meillä on jo vähän ikävä...  

1003627.jpg

1003623.jpg