Ennen lomaa käytiin Viivin kanssa maastoilemassa. Nosteelle noion puolen kilometrin jälki, yksi keppi jäi. Pääosin jäljesti ihan ok, nosto oli hyvä. Kepeistä jäi yksi nousematta kun vissiin oikaisi jäljen yhdeltä osalta toiselle. Esineet ihan hanurista.

Eilen sit ekat treenit loman jälkeen... Nosteelle noin 200 - 300 m jälki, kolme keppiä. Oli ensin nostamassa ihan hyvin mutta päättikin lähteä takajäljelle. Päästin menemään ja annoin hetken aikaa mennä mutta kun lopetti jäljestämisen ja alkoi vaan haahuilla kutsuin takaisin ja lähti itsenäisesti jäljestämään. Jäljestys olikin sitten hyvin hapuilevaa ja ponnetonta, hukkia tuli parikin. Ei ollut vaikea jälki mutta ei vaan meinannut selvittää. Puuh...  Yksi hukka tuli kepin kohdalta joten se jäi. Siihen vielä ihan kamala esineruutu, ei vaan jaksanut edes yrittää vaikka näki esineen viennin :( Ei hirveesti nostata koefiiliksiä mutta kun ilmoitettu on niin mennään nyt sitten vaikka kannatuksen vuoksi.

Tänään Suonenjoella tottistelemassa mamin kanssa. Ilmoittautuminen ok, seuraamisessa tein lähinnä tiiviyttä. Iso ongelma kapuloiden haussa. Puuh. Istuminen onnistunee avun kanssa, maahanmeno ok, luoksetulo oli Nosteeksi hyvä, tasamaanouto suorapalkalla, hyppynouto hyvä ja vinoesteellä tuli hypyn kautta pois (tai yritti) ja vasta uusinnalla kunnollinen. Eteenmenossa (lyhyt matka) kokeilin maahanmenoa joka hyvä ja palkaksi kahden lelun leikkiä. Paikkis ok ja loppuun vielä eteenmeno pallolle. Ihan hyvän mielen treenit, pitää noita kapulan hakuja treenata.

Tässäpä sitä puuhaa sitten reiluksi viikoksi, huhhuh...