Onnea on ihanat treenikaverit! <3 Tänään Annan ja Mamin kanssa tihkusateessa pellolla ja pienellä kävelylläkin. Nosteelle noin reilun tunnin vanha jälki osin polvikorkuisessakin nurmessa (osin oli matalampaakin onneksi mutta housut sai kasteltua kyllä tehokkaasti) Annan tekemänä. Kolme esinettä, kaksi kulmaa vasemmalle, ei nameja ja juttuna tokalla suoralla jäljen kanssa samanikäinen harha ja kolmannella sivulla reilun tunnin jälkeä vanhempi harha jotka molemmat teki Mami.

Noste ajoi yllättäen melko hyvin ja syvällä nenällä. Esineiden ilmaisut sille olivat hiukan takkuisia mikä on aika normaalia märällä kelillä mutta hyvin se pysähtyi ja hitaasti itsensä asetellen meni maahan. Eka kulma meni oikein hyvin, tosin kulman jälkeen pientä tarkkomista ja ekaan harhaan reagoi tuskin ollenkaan. Toisesta kulmasta meni reilun koiranmitan yli mutta etsi itse ja tarkensi. Toinen (tuore) harha oli selvästi kiinnostavampi ja tarkasti sitä molempiin suuntiin ennen kuin ratkaisi omalle jäljelle. Tästäkään ei tullut kuitenkaan mitän isoa vääntöä aikaiseksi vaan aika neutraalina sai itse olla, huippua! Olipas kivaa! :)

Aika paljon on muuten jälkiä ajettu tänä kesänä olaksemme me! Ei paha! Ja kausi jatkuu vaan vielä! :) Viime kauden lopussa Nosteella oli vasta 49 jälkeä plakkarissa (yhteensä kahdelta kesältä) ja tänä kesänä on jo 39 ajettuna.