Kokeen jälkeen ollaan reenailtu pikkisen kotosalla nyt loppuviikosta. Samalla kun kävin katselemassa Leppävirralla suskoirien suojelun SM-kisoja reenattiin vähän sielläkin pikkujuttuja kun kerta vieraassa paikassa oltiin. Mutta tänään siis suunta Outokumpuun ja tottistelemaan loistavassa lappalaiskoiraseurassa :)

Martti otti heti alkuun aivan järisyttävät pultit Unskista enkä saanut sitä kokonaan olemaan murisematta. Tosi outoa, ei se nyt ihan tuollaiseksi normaalisti mene, mutta sain pidettyä jotenkin hermoni kasassa ja ei se edelleenkään mihinkään meinannut häippästä. Outoa... Martti ilmoittautumisen jälkeen paikkamakuuseen josta kipaisin henkilöryhmään (ei mitään vaikutusta). Hyvin makoili ja hyvällä asenteella tuli sieltä poiskin.

Seuraaminen oli sellaista ihan ok meininkiä, mutta ei ihan parasta (enkä oikein pystynyt kunnolla palkkaamaankaan patukalla kun nilkka oli niin kipeä). Paikka suurimman osan suht hyvä, kontakti ok ja täyskäännökset ihan hirveitä. Äääh... Jäävät päätin tehdä seiso - maahan - istu (suorapalkalla ilman apuja, hyvin menivät) joiden perään kaksi luoksetuloa (vähän hiimaili). Ryömiminen isoilla avuilla suht ok, nouto pullolla piti uusia kun ei meinannut mikään paikka löytyä :D Pitää vielä miettiä sitä noutoesinettä kuitenkin... Eteenmeno oikein reipas.

Rasa teki paikkamakuun (piilossa reilun 2 min) ja oli alkuvalmisteluista huolimatta hiukan liian jännittynyt. Kaksi kertaa vaihtoi lonkkaa, vähän haisteli ja tärisi kun menin palkkaamaan :-/ Noh, reeniä, reeniä...
Rasa yksilövuorolla teki vähäsen seuraamista, pari istumista, hyppynoutoa, kaukoja ja metallinoutoa (jossa ei halua ottaa kunnon otetta kapulasta mutta kestää kuitenkin toistoja ihan hyvin joten saatiin hyvä noutokin). Rasa oli taas innokas ja teki muutenkin ihan kivasti.

Martti pääsi vielä uuteen osioon, jossa ensin vähän seuraamisjuttuja Oilin kanssa (nyt ei enää murisuttanut) ja sitten vähän temputteluja ja hyppy- ja estenouto (molemmat oikein hyviä). Loppuun vielä hetsattu luoksetulo. Oikein mukavat reenit mukavassa porukassa :) Kiva päästä uusille esteille ja kentillekin reenaamaan!