Tokot on menneet enemmän ja vähemmän perseelleen, kun miettii mikä oli ajatus. Miun ylivoimaisen väsymyksen ja kiireen takia on muutama tärkeä juttu jäänyt hiomatta ja toisaalta ne jutut mitä on otettu, on olleet ihan väärää mielialaa. Vänkäämistä, vääntämistä ja puurtamista (piti olla viime viikon teema..) eikä juuri yhtään sitä huippua motivaatiota. Jos tuo koira tekee sunnuntaina näistä meikäläisen kämmäilyistä huolimatta ykköstuloksen arvoisesti, niin sitten se on ihan oikeasti Mielettömän Upea Otus ja aivain sairaan hyvin palautuva. Saa nähdä miten meidän käy...

Tunnarit on menneet superisti. Edelleen yksi aluksi piiloon, sitten kasa viereen ja oma piiloon. Ei mitään ongelmia enää. Tää menee leikiten ja M tykkää kympillä.

Tänään käytiin peko treeneissä. Martille otettiin hakua ja kaksi maalimiestä. Ensimmäinen äänenä, ja Martti kuumui ihan simona. Ilmaisi hyvin, irtoamisesta puhumattakaan. Toinen pimeänä, eikä siinäkään mitään ongelmaa. Tähän oli hyvä lopettaa. Ensi kerralla molemmat (tai kolme) pimeänä?