UPEAA JONNA JA RANJA!! TOINEN KISA KAKKOSISSA JA HETI 0 JA SIJOITUS 2.!! Täällä ollaan niiiin ylpeitä  huipusta siskosta ja sen taitavasta ohjaajasta!!

Käytiin tokoryhmässä, josta sai kyllä häiriötä, mutta ei oikeastaan neuvoja. Sain pitkästä aikaa otettua paikallaolon, joskaan en ollut yhtään sillä tuulella, että olisin jaksanut alkaa kyselemään, kuinka Martti piilossaoloaikana käyttäytyi, kun kukaan ei siitä mitään maininnut. Martti seurasi kontaktin puolesta hyvin, mutta paikka oli liian innokkuuden vuoksi välillä turhan edessä ja pientä poikittamistakin oli havaittavissa. Hyvin antoi kuitenkin korjata.
Ruutu meni nyt huomattavasti paremmin, kun otin taas selkeällä alustalla. Pysähdystä  jonkun kerran ennakoi, pitänee alkaa pysäyttelemään enemmän sinne takalaidalle ja sen taa.

Idari oli ok, tosin olisi voinut räväkämmin jäädä. Hyppynouto ok, pientä kiihkoa kapulalle kun enemmän otettiin. Tavalliset noudot reippaita ja hyviä. Äänitehosteet edelleen käytössä...

Päivän teemana oli tunnari. Aamulla kävi ihan superkiihkeänä ja höselsi taas aluksi. Toisella yrittämällä löytyi oma. Hallilla oma oli muiden seassa mutta piilotettuna ja se meni hyvin. Illalla taas virtaa oli ihan perkeleesti. Ärrrsyttää. Vaikka sitä seurauttaisi ilman palkkaa kymmenen minuuttia, niin silti se syöksyy apinan raivolla sinne kapuloille. Helvata. On tässäkin ongelma, miten laskea viretila! Ja porkkiksen kanssa!