Peko treenit menivät tänään niin hyvin, että emäntä on kuin naantalin arinko. Ensimmäinen ukko meni noin 100m syvään, muttei kovin kauas ja Martti sai hajun jo varmaan puolen minuutin jälkeen. Sitten se irtosi ihan hirmuista vauhtia ja käyttäytyi maalimiehellä oikein mallikkaasti.

Seuraava maalimies lähtikin sitten suoraan edellisen löytymispaikasta, mikä sai Martille suunnattoman turhauman aikaan. Etsintään lähdettiin kuitenkin vastakkaiseen suuntaan (kierrettiin lampi) ja minun ilokseni M tuli nopeasti kutsusta luo (lähti ensin sinne minne muisti ihmisen kadonneen) josta pääsin palkkaamaan. Hyvin se sitten risteili ja ohjautui. Mie olin ihan ihmeissäni. Jossain vaiheessa se sai hajun lammen yli ja pulahti uimaan, mutta sain sen kutsulla takaisin kuivalle maalle. Vauhti alkoi vähän kärsiä loppumetreillä, kunnes M sai taas hajun ja sinne sitä sitten mentiin hippulat vinkuen. Tähän olikin loistavaa lopettaa.

Tottista tehtiin vähän moneen otteeseen. Lenkillä otin muutaman maahanmenon ja luoksetulon, ja vauhti näytti jo huomattavasti paremmalle. Ennen etsintää otin askelsiirtymisiä ja hiukan seuraamista. Siirtymiset menivät mallikkaasti mutta seuraaminen meinasi takuta. Paremmin se kuitenkin kuunteli kun viimeksi. Illalla vielä muutama iloinen nouto ja istumis ja maahanmenoharjoituksia ilman seuraamista (lentävällä palkalla).