Tottiksessa juhlistettiin aluksi hienon Hukka-porkkiksen ja Sallan hyväksyttyä BH koetta! Onnea hurjasti hirmuisen taitavalle parivaljakolle!! :)

Martti tottisteli ihan mukavasti, mulla ei ollut oikein mitään punaista lankaa muuta kuin että reippaasti mennään :) Pikkisen oli hampaankolossa edellinen treeni mutta ei ollenkaan niin pahasti kuin pelkäsin. Rasakin tottisteli mutta en nähnyt siitä kyllä muuta kuin loistavan luoksetulon.

Tottiksen jälkeen reippailtiin vielä Navitaksen parkkipaikalle, jonne tein Martille jäljen. Koko jälki siis soralla ja sepelillä. Aluksi pitkä suora ja namia joka askeleella (nosti jäljen ja ajoi tämän suoran hyvin, pikkuisen tuuli painoi hajua jäljen viereen välillä), tyhjä kulma (merkkasi oikeassa kohdassa oikeaan suuntaan tosi selvästi mutta ajautui koiranmitan yli mutta löysi hyvin itsenäisesti jäljen), lyhyt suora jolla namia joka kolmannella askeleella (tämä oikein hyvä), tyhjä kulma (loistava!), viimeinen suora namitettuna joka viides askel (meni yllättävän hyvin) ja lopussa keppi (reagoi tosi hyvin mutta nostaminen oli aika vastentahtoista, olisi halunnut jatkaa jälkeä). Olen tosi tyytyväinen jälkeen. Ajettiin heti tuoreena kun nuo vaikeat pinnat eivät ole olleet Martille kovinkaan helppoja. Tuota asteittaista namien vähentämistä jatketaan nyt ehdottomasti.
Panun iloksi oli pikkulenkin jälkeen ihan pakko tehdä pieni eläinkoe ja vein Vertin muina miehinä jäljelle ja näytin ekaa Martilta jäänyttä namia. Tyyppi jäljesteli vapaana jokaisen askeleen tosi tarkasti haistellen ja selvitti ekan kulmankin hienosti. Hih!

Muitakin hyvä uutisia on tullut: Martin Yli-äidin silmät on tarkastettu terveeksi ja Taiga-siskon HC epäily menee paneeliin varmistukseen koska on epätyypillinen eikä ole levinnyt niin kuin HC:llä kuuluisi olla tapana.