Rasan nouto edistyy jo loistavasti! Nyt se oikein tavoitteli kapulaa innoissan ja piti jo viiden sekunnin pätkän kapulaa yhtään pyörittämättä. Otan vielä varsin vähän aikaa pitämistä vaikka pikkuneiti yllyttää kiirehtimään :) Pallo palkkana on sen mielestä vaan ihan parasta maailmassa. Nyt palkkana oli tavallinen pallo ja vinkupallo tuli vasta loppupalkaksi.

Martti taas leikki aluksi naksun avustuksella. Seuraavaksi jääviä liikkeitä epämääräisessä järjestyksessä palakten nopeasta (ja oikeasta) toiminnasta. Kerran meni yksi maahanmeno seisomiseksi mutta muuten oli oikein hyviä siirtymiä. Tämän jälkeen tunnaria jossa ensimmäisellä oma (tosin suu auki kokeili vääriäkin) ja siitä tietysti palkka rasiasta. Lopuksi Martti halusi vielä leikiä pallolla joten heittelin sitä hetkisen.

 

Sisällä Rasa teki pari kieppiä molempiin suuntiin ja Martti jatkoi selän venyttämistä naksun avulla. Ei vielä ihan tajua, tarjoaa helposti peruuttamista mutta jospa se sen vielä keksii ja jos ei keksi niin ainakin venyttää lapojen väliä noin avustettunakin.