Päivällä tokoiltiin Varkaudessa Merjan kanssa. Olipas kivaa pitkästä aikaa! Rasa oli mulla pääosassa. Aloitettiin paikallaoloilla. Istumisen aluksi tosi levoton (oisi halunnut vissiin uimaan ja oli muutenkin tosi kiihtynyt vaikka oli saanut ihan reippaan aamuruuan kotona...), mutta paransi eikä kuitenkaan liikutellut tassujaan. Paikkamakuussa alkuun lonkka-asento, muuten ei huomautettavaa.
Omalla vuorolla siihen perään ensin merkkiä, joka aluksi hyvä mutta sitten alkoi jäämään merkin eteen tai päälle. Saatiin korjattua merkkiä näyttämällä. Ohjatussa aloitettiin oikealla, Merja tosi selkeästi esitteli aina haettavan kapulan. Oikea taidettiin ottaa ehken kolmesti, aluksi oli taas tosi vaikeaa. Vasen meni jo paremmin mutta ekalla oli jotain ihme pyörimistä. Sitäkin kaksi tai kolme toistoa. Seuraavaksi ruudun paikkaa, joka taas ensin tosi hyvä, ja sitten hajosi. Höh. Mikä juttu tää nyt on? Kyllä se sitten jotain teki kuitenkin. Vielä merkkiä ja merkiltä ruutuun kosketusalustalle josta Merja palkkasi pallolla. Nyt imi ruutu jo vähän liiankin tehokkaasti.
Tunnarissa taas joku aivopieru kokeilla että josko se ajattelisi. No ei ajatellut ei. Ihme sättäämistä. Otettiin vissiin kolmeen kertaan niin että oma löytyi ja siihen väliin toi varmaan samanverran vääriä. Pitäisi nyt vaan noissa pidemmissä reeneissä malttaa helpottaa kun kierrokset on korkealla. Kotosallahan ei tässä mitään ongelmaa. Loppuun vielä palkattu merkki (siis yhdessä jätettiin pallo merkin taa mutta eihän sitä pysty muistaan...) joka piti käydä vielä uudestaan näyttämässä kun lukkiutui ruutuun... kun merkki onnistui niin sai sitten vielä juosta sinne ruutuunkin. Hassu otus se on kyllä!

Martti teki vain alkujuttuja parkkiksella + ilmoittautumisen Rostockin kanssa ja siitä iso palkka. Meni ihan ok, tosin kaveri oli Martista kiva ja silti ei pystynyt ihan parastaan ilmoittautumisessa esittämään. Kyllä se tästä vielä paranee joskus kuitenkin :) Kiitos Merjalle, oli tosi kivaa!

Illalla Martti pääsi vielä hakutreeneihin pitkästä aikaa. Ekalle pistolle tyhjä, jossa ensin kaartoi rinnettä alas mutta korjasi takaisin suoraan linjaan ja teki hyvän tyhjän. Toka mm. toisesta etukulmasta, eteni hyvin. Kolmannella nyt oikein hyvä pisto, samoin nelosella vaikka ohjaaja tippui kartalta :D Ilmaisut hyvät ja Martilla oli NIIN kivaa! :) Olipas mukavat reenit!

Mie taidan nyt antaa itselleni hiukan armoa ja tehdä niin, että jos pystyn ja kykenen niin Martin kanssa keskityttäisiin ensisijaisesti hakuun ja koetettaisiin sieltä vielä niitä puuttuvia koulareita saada (ykköset voidaan jättää muille ;) ). Erkkarin tokoon koetetaan varmaan mennä osallistumaan, eri asia sitten jaksetaanko juurikaan treenailla ennen sitä. Rasa saa nyt keskittyä tokoon. Jälkeä tehdään jos jaksan ja ehdin, mutta Rasan päätyö on kyllä tokokentillä.