Ollaan me käyty hakutreeneissäkin jo kolme kertaa. Ekalla kerralla kaksi ekaa pakona (yhtä aikaa) ja silti eka oli vähän haastava. Viimeinen taisi olla pimeä.

Tokassa treenissä kahdeksan maalia ja ajatus oli että yksi pisto / löytö mutta teki aika lyhyitä pistoja välillä ja maasto ei varsinaisesti auttanut suorien pistojen opettamista joten välillä joutui hiukan paikkailemaan. Haukut tulivat aikalailla vaihdellen.

Tällä viikolla treeni Nurmeksessa ja taas kolme maalia. Haasteena edellinen koira radalla joka oli siis juoksunarttu. Eka pimeänä, meni hyvin ja hyvä ilmaisu. Tokalla lähti hyvin mutta nenä vei pissilammikkoon josta kutsuin pois ja lähetin uudelleen. Tarkoituksettomasti hurjan pitkä ilmaisu tuli sille maalille mutta hyvin pysyi jatkamaan työskentelyä. Kolmannelle otettiin haamu, se meni hienosti. 

Täällä käytiin myös kentällä lähinnä ottamassa esteet. Hypylle kaksi käskyä mutta aivan upeat hypyt! Otin siis kaksi kertaa että sain lähtemään ekallakin käskyllä. Estenouto erinomainen. Olen tehnyt kyllä vain palloilla mutta pitäisi ottaa kapulakin mukaan...
Kotipihassa tehtiin seuraamista kaarrellen jne ja oli aika ihana! <3 Palkkautui hyvin, teki ihanalla asenteella ja paikka oli hyvä. Jäävätkin otettiin suorapalkoilla ja ison kapulan vauhtinouto ja kapulan nostot. Noste tekee paremmin ja rennommin kun alla on jotain muuta puuhaa. Nyt tehtiin ensin jälki ja sitten tunnin lenkki ja sen jälkeen tottikset. Olisin siis aikalailla tyytyväinen jos kokeessakin olisi maastot ensin. Jaksamisesta ei meidän kohdalla tarttee juuri murehtia mutta jos tottis on ekana niin voi olla vaikea saada Noste tarpeeksi rentoon ja iloiseen vireeseen. Tätä pitää tietty treenata ja etenkin noissa tottiksen perusteella maastoon kisoissa se ois aika pop jos sen saisi pelittään vaikka tottis ois ekana. Pitää tehdä niitä kentälle menoja jne. Ja se nyt toki helpottaa että kun teen jonkun verran lelupalkkauksia alle niin saan sen paremmin oikeaan vireeseen.