Kävin Pk-tottisvuorolla Martin kanssa kaksistaan pentukurssin jälkeen. Aloitettiin seuraamisella hihnassa. Tämä ihan jees. Pikkuisen tuli ääntä joissain perusasennoissa ja käännöksissä, mutta ei mitään mullistavaa. paikka oli ihan mahtava! Martti teki tosi tiivistä ja kivaa seuraamista. Sitten otettiin takapalkalla muutama juoksusta seisominen. Palkkana oli maksamakkaraa purkin päällä, mikä tehosi hyvin. Pysähdykset olivat tosi nopeita. Hienosti on mennyt eteenpäin tämäkin.
Treenien paras kohta tuli kuitenkin siinä kun otin noutoa isolla kapulalla. Tällä kertaa oli mukana hieman enemmän ajatusta, eli pidin pannasta kiinni, härnäsin hiukan , heitin ja päästin Martin "karkaamaan" kapulalle.  Martti meni hurjan innokkaasti, ei huakkunut, nosti nopeasti ja lähti palauttaaan laukaten!! Palkkasin maksamakkralla purkista ilman luovutusta. Ihana Martti <3

Loppuun vielä eteenmeno maahanmenolla (vajaa matka) joka oikein hyvä. Sitten vielä eteenmeno kupille, joka toki loistava :) Hieno Martti, hyvin meni!